Đukanović i Vučić neće ugroziti jedan drugog

Diplomate o odluci predsednika Crne Gore da "progovori" za prorežimsku srpsku agenciju Tanjug

Ostavite komentar


  1. Naravno da neće. Isti gazda, isti šef igraju za isti tim.
    Taj tim radi protiv Srbije i Srpskog naroda a i Crne gore.

    1. Meni ovo postaje simpaticno. Vucic je cini mi se opsesija i jedini smisao postojanja, pojedinih politickih „cimbenika“ u Srbiji. Slusao sam sve svasta. Da je surovao sa Putinom, ne bi li Srbija postala ruska gubernija, potom, da je u dogovoru sa Ramusem i Tacijem potpisao predaju Kosova i Metohije, da je ucenjen od pojedinaca iz americke administracije, a sada, i da je pajtos sa Milom, gde zajednicki rade na unistenju SPC?!

      1. U konfuznom mislilackom komentaru, nema je nigde sustina? Sve je upereno protiv preosvecenog nam vrhovnika, jel da ZK-u?

        1. U pravu ste. Zato je Vas komentar, koji je pisan u duhu one stare sroske poslovice, „Ziv mi Todor da se cuje govor“, potpuno jasan i priprost. Opet opsesija „vrhovnikom“?! .

          1. Tvoja opsednutost Zorane, u branjenju lika i dela dragog ti vođe, prevazilazi granice zdravog razuma, čak si uspeo i Nebojšu dr iz BG-a da nadmašiš, a to stvarno nije lako ostvariti, čestitam! Težak je život jednog SNS bota, jer ako jednom zakažeš, gubiš posao i ti tvoji bližnji, pa moraš iznova i iznova da se dokazuješ u svojoj lojalnosti dragom ti vođi.

      2. Crkva ima ulogu za pljackanje i manipulisanje naroda, Kosovo je osnovalo svoju drzsvu, svaki narod ima pravo na svoju slobodu. Srpski narod ne ume da ostvari pravo na slobodu , uvek bio nečiji rob, i jos uvek je. Kamo stece da su promenili veru za vreme Turaka i postali muslimani, bio bi mir na bslkanu i svi narodi bi ziveli u miru.

  2. Ne samo da nece ugroziti jedan drugog vec ce se intezivno pomagati.Obojica su u Davosu(odveo ih je zajednicki gazda),jedan cisti levu a drugi desnu cipelu mister Trampu.Nadaju se da je on obnevideo?!

  3. Diktatori, svaki na svoj nacin! Jedan ce uvesti svoju zemlju u EU, a drugi ce je sahraniti u siromastvu, bedi i necovestvu, odbacenu od svih…

    1. ….ali će sebe obogatiti toliko da če biti bogatiji od svih njegovih arapskih emiratskih prijatelja zajedno!!!!!

  4. Milo pita Aleksandra: Kako su tvoje ovce, šišaš li šišaš? Ma minrne su skoro sve. Samo se neke ritaju, no i za njih imam rešenje.

  5. Dobra saradnja sa svima i stabilna poslovna partnerstva garantuju Srbiji napredak u svakom pogledu.

  6. El bi moglo malo da se odmorimo od Vucica i njegovog milog lika ovih dana na sajtu Danasa ? A Cvejicu ? I nemojte cenzurisati tako vam vodje clanova sns-a.

  7. Milo i Alek su rođaci. Tamari Vučić Alekovoj ženi devojačko prezime je Đukanović. Tamara je Milova bratanica…

  8. Sjecam se, ima tome gotovo 20 godina, u jednom magazinu za metal muziku citam intervju. Novinar pita gitaristu grupe Anthrax (Ian Scott): „Da imaš pištolj i jedan metak, na koga bi ga potrošio?“ A ovaj kao iz topa „Na George J. Busha! „(predsjednika SAD). Je li policija poslije pozivala veselog metalca u stanicu? Naravno da nije.

  9. Podela posla: Braca Djukanovic promet droge, Braca Vucic pranje prljavih para i obezbedjenje trzista.
    Ivrsitelji razne arapske kompanije na IC i „epohalni“ gradjevinski poduhvati u obe teritorije. Stau svemu tome radi veseli Dacicx, sam blagi Bog zna!?

  10. Sve je jasno nakon nove Vućićeve ženidbe. Ta važna činjenica se zaboravlja u analizama odnosa i delovanja ovih uzurpatora vlasti.

  11. P o meni najbolja definicija ove dvojice prvorđenaca je izreka L.N.Tolstoja: „Čovek je kao razlomak, brojilac pokazuje šta o njemu misle drugi ,a imenitelj šta misli sam o sebi , što je imenitelj veći razlomak je manji.“.

  12. Stanko Subotić vladar Balkana spinuje svojim lutkicama,mi kao gedamo i neverujemo,a godine lete..E to je rijaliti rodjaci.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.