Đukanović: Idioti da se ne trude, ja ću fotografisati autobuse

Ostavite komentar


  1. Sta reci za coveka koji je i Novaka Đokovica nazvao idiotom!?!? Nek ti je Bog pomogne…

  2. Nemaš ti Đuka toliko mesta na memorijskoj kartici da mogu da stanu svi autobusi sas botovima koji su, inače, plaćeni našim parama iz budžeta. Skupa je „SNS spontanost“ po direktivi.

  3. Deco, pustite ovu budalu Djuku da laprda, on ne zna bolje od toga, snimajte i prebrojavajte autobuse, trebace za kasnije… da se vidi koliko je SNS narodnih para potrosio na danasnji cirkus… koliko za dnevnice, benzin, sendvice, itd …

  4. Vladimir Putin je dobro došao kao i svaki drugi državnik koji želi da poseti našu zemlju, to valjda nije sporno. Način na koji neoradikali žele da mu prirede doček…e, to je ono što se meni kao građaninu ove zemlje ne sviđa. Podmićivanje sirotinje da dođe na doček i time ,,uveliča“ događaj jeste klasično vređanje kako nas kao naroda, tako i gosta koji nam dolazi. Komentar zadriglog poslanika, kao i sam njegov lik i delo, dodatna su bruka i dokaz da dno uvek može biti još niže.

  5. Zamolio bih gospodina ako mogu da ga tako nazovem,Djukanovica da uvrede koje upucuje drugima zadrzi za sebe jer sam siguran da mu one posto boluje od kompleksa, diskutabilno je kojeg, bas njemu odgovaraju.

  6. Ako ovaj Vucicev teletabis vec zna koliko ce doci nesrecnika koji su ucenjeni,ili sludjeni zbog njihovih lazi,neka objavi i cenovnik te turisticke ture i u kojoj stavki budzeta je predvidjeno ovo sto oni rade.E da,jos da objasni posto je krecenje Lutrije u 02,00.Da li mu je placen nocni rad?

  7. Enciklopedija recesihe gena i degeneracije je nekog nazvala idiotom? Đuka, dečače, inkluzija dece sa posebnim potrebama u društveno-političke pore je, čini mi se, počela kad si ti ušao u politiku. Pokazao si ono što se i znalo na tom polju inkluzije: da učešće u društvenim tokovima kolektiva ne znači i ufunkcionalnost jedinke. Čak naprotiv.

  8. Znači da su “Idioti” svi oni koji se ne prodaju za 5 L mleka!
    Tužno je da ovakve bahate i besprizorne pojave kao što je ovaj mediokritet imaju prostora u medijima i daju sebi za pravo da drugima dele moralne lekcije.
    Žao mi je samo što će ovakve pojave i posle pada ove vlasti mutirati poput kancera i naći svoje mesto pod suncem umesto kreveta u Mitrovici ili Zabeli.Možemo samo da žalimo što je demokratija sprovedena tako da nisu mogući niti lustracija a ni rumunski scenario.

  9. U potpunosti se slažem sa gospodinom Djukanovićem i potrebno je njemu prepustiti fotografisanje, pošto ja lično nemam poverenja u idiote. Ko su idioti obavestio nas je njegov šev komentarišući svojevremeno rušenje u Hercegovačkoj ulici.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.