Đukanović: Najgore prođu udavače koje se nećkaju

Martinović tvrdi da Radulović menja stavove od danas do sutra, a u DJB uzvraćaju - ko o čemu, preletač Martinović o principima
Pokret Dosta je bilo traži jedno od šest mesta potpredsednika Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Radulovic osvojio saku glasova pa bi sad na silu da se ugura gde mu nije mesto

  2. Radilović u svemu preteruje, učinili su mu uslugu i nude mesto . Onželi da upravlja parlamentom i državom sa 4.99% osvojenih glasov..Aleksandar Vučić ima potpunu većinu u parlamentu , i vladaće biti izglasan onog momenta kada on za to bude spreman.

  3. Povuci,poitegni.Sad ce rat saopstenjima,a tacnoje danajgore prodju udavace koje se neckaju.

  4. Treba preispitati finansiranje onih koji su protiv srba i srpske države jer je nečuveno plaćati nekoga da te pljuje i ogovara.

  5. Ko traži veće, izgubi iz vreće. To treba da zna i Radulović koji sebe smatra vrlo bitnim.

  6. DJB politički lutaju kao guske u magli!
    Veliko razočarenje prethodnih izbora.
    Tako veliku šansu su imali da pokažu orginalnost, ogroman prostor za delovanje a tako nesnalaženje.
    Pa dobro gde je ta dijaspora““ gde su ti intelektualci da pomognu i kordunišu odluke pametnim savetima.

  7. Koliko botova na jednom mestu 😀
    Ovaj SNS treba mnogo da nakrade samo da bi vas poplaćao i pride još da i njima ostane. Zato smo tu gde jesmo.

  8. Radulović je pokazao svoje principe kad je zamajavao 249 poslanika i na kraju odustao od predsednice iz svojih redova i ženu doveo do suza.

  9. Sta su mislili,da ce ih moliti…sta im pripada to su dobili,,jedno veliko nista.

  10. Treba da naše službe bezbednosti detaljno provere prošlost g.Radulovića, kako je postao emigrant, na osnovu čega je dobio status u SAD, državljanstvo i otvarao firme i zašto je sada u Srbiji , šta krije u svojoj prošlosti i ko ga toliko forsira sa Zapada..

  11. ko o cemu Radulovic o njegovoj snazi a jedva je cenzus presao… toliko o njegovoj snazi!!!!

  12. Sedeli su u Parlamentu,kad su se prva dva glasaca izjasnila protiv generalnog sekretara(Jasmine) onda su napustili sednicu,mislili su SNS ce da glasa za Jasminu a oni pri pojedinacnom glasanju ce glasati protiv pojedinih kandidata.Generalni sekretar po ugledu KPJ sa kongresa u Vukovaru,citav pokret moze da stane u ficu.

  13. Bravo za ponasanje i politiku gospodina Sase Radulovica i clanova tog Pokreta. To je primer kako se demokratskim putem dolazi do zakonodavne i izvrsne vlasi . Strah Avnojevske oligarhije je ocigledno veliki,pa me ne cudi nacin na koji neistomisljenici kvalifikuju njihovo ponasanje. Gospodinu Radulovicu i svim cestitim ljudima u Srbiji i slobodnim Srpskim zemljama zelim da uspeju na demokratskom putu. Ziveli.

  14. Botovi – smirite dozivljaj. Radulovic i Dosta je bilo su tu da ostanu i da skinu vase korumpirane i bahate gazde. A onda cemo da vidimo sta cete vi i centrala da pisete. Nece biti ni parizera a da ne pricam o sokovima.

  15. DJB izgleda da uopste ne kapira kako funkcionise Skupstina i izbor potpredsednika. Lupetaju nekakve gluposti i samo blamiraj usebe,svec vise,iz dana u dan. Smesni su i jadni.

  16. DJB se nije bas proslavio na izborima, a sad bi da se uguraju tamo gde im nije mesto…

  17. Pa malo sutra bi on tražio da se vrati broj mesta da ne treba njemu. Već postaje dosadan

  18. Ha, ha, ha…SNS Botovi klinuli opciju da nisu botovi, a jesu najcrnji mogući.
    E moji vi, isti ste ko gazda vam, lažete granje ne držite.

  19. Radulović je pokazao svoje principe kad je zamajavao 249 poslanika i na kraju odustao od predsednice iz svojih redova i ženu doveo do suza.

  20. Treba da naše službe bezbednosti detaljno provere prošlost g.Radulovića, kako je postao emigrant, na osnovu čega je dobio status u SAD, državljanstvo i otvarao firme i zašto je sada u Srbiji , šta krije u svojoj prošlosti i ko ga toliko forsira sa Zapada..

  21. Sa Radulovicem i DJB-om ne treba da se pregovara. Pokazali su oni odavno ko su i sta su. JAdnici koji nemaju pojma o politici i vodjenju drzave,nista drugo. Treba da ih buede sramota.

  22. Radulovicevom pokretu je bilo ponudjeno mesto potpredsednika parlamenta, ali su oni izigrali dogovor.

  23. Ovaj Radulovic bas nema skrupula,jedva je cenzus presao i hteo bi opet da se pita za nesto.A uopste na to nema prava.

  24. Radulovic moze sa takvim fazonima jedino u cirkuskoj areni da prodje i da tamo njinja sa svojim kandidatima.

  25. Neshvatam kakav mozak treba biti da bi razmišljao kao Radulović. Ponaša s ekao da je osvojio vecinu na izborima a ne šaku jada.

  26. Sasa Radulovic je pravo osvezenje nase politicke scene. nema manipulacije, nema demagogije, iskren i konkretan. Veoma je interesantno koliko se SnS prosto plasi pokreta DJB. Tu su veoma pametni i uspesni .ljudi.Sami su izasli na izbore uz strasnu medijsku blokadu i uspeli su .I danas ta blokada traje.SNS je uveo trend kupljenih diploma, doktorata itd. Zasto im je to bilo potrebno ne znam, ali je uradjena velika glupost i steta po ceo sistem obrazovanja i poverenja u isti.

  27. Onaj ko je protiv vlasti nije protiv Srba i Srbije, kao što ni oni koji su u vlasti ne rade uvek u korist Srba i Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.