Đukanović: Odnosi sa Beogradom nisu dobri

Ostavite komentar


  1. Jos mali cete da citirate i Tesu Tesanovica kad ponovo ode u Kinu samo ako napise nesto protiv rezima, jos moze tamo da otvori i kinesku nevladinu organizaciju za procene demokratije na Balkanu..

  2. Smeta mesanje Srbije u crnogorske prilike a ceo intervju jedna kanonada na Srbiju, njenu politiku i, pre svega, na sopstvene gradjane srpskog osećanja, uz najcrnje optužbe na njihov račun (zatucani, izdajice i sl). Samo njegov homolog Vučić ima smelosti da unese takav galimatijas

  3. Šta će mu odnosi sa takvima. I ne treba da ih ima. Kad posete psihijatra kolektivno svi, pa ako uspe da ih izleči, u šta sumnjam, jer oni tu nemaju psihijatrijske bolesti, nego poremećaj ličnosti, a to se teško menja, možda i da ima čovek sa njima nekakav odnos. Ovako… Marš. Takvi mu ne trebaju. Ni njemu ni nikome. Svi komplet ne samo „zvanicni Beograd“ . Ona rulja na ulicama sto onanise na kocoBo nijevzvanicni Beograd, pa da li neko normalan hoće sa takvima da ima veze?

    1. Ja mislim da ti imas neki ozbiljan problem, inace nebi tako govorila trebas stideti, zao mi te, zaista

  4. Sve dok su na vlasti i Milo i Vučić tako će i biti.8 g. ovaj satrap je kod nas na vlasti.Niti jednom se nije upitao zašto naš narod u Mne nema pravo na jezik, pismo, posao u drž.upravi i veru.Srećom da je Vladika Amfilohije otkačio i AV i Patrijaršiju i srpske stranke u MNE i da vodi jedan građanski protest protiv tiranije i ludila poslednjeg komunističkog satrapa.Za sve članove DPS i drugih stranaka na vlasti u MNE uvesti zabranu ulaska u Srbiju i blokadu imovine jer sve što se radi našem narodu u MNE je iživljavanje koje mora biti sankcionisano.Tarzana iz Bg proterati i nivo odnosa spustiti na nivo konzulata.Uvesti zabranu tranzita roba iz / ka C.Gori.Ukinuti avio kao nepotreban , železnički kao nebezbedan saobraćaj ka brdima.Uvesti im vize.Ukinuti odmah sva dvojna državljanstva.Proterivanje svih sumnjivih montenigersa iz Bgd.Ako neko tvoj narod maltretira od 2006 do danas šta očekujemo? Da će biti bolje? Neće, biće gore.VIZE ZA MILOGORCE!

    1. Ne spomenuste dvojicu Crnogoraca koji su Srbe učinili najomraženijom nacijom na svetu? Milošević i Karadžić!

  5. Mafijas još ima istu retoriku… 30 godina na vlasti, dao u bescjenje sve za masne provizije, zadužio državu do bankrota, podelio narod i jos ne razume da je njegovo prošlo …

  6. Simhony of destruction.
    You take a mortal man
    And put him in control
    Watch him become a god
    Watch people’s heads a’roll
    A’roll, a’ roll

  7. Djukanovic je jedan obican konvertit koji je se odrekao svog naroda i vere da bi ga njegove gazde sa zapada oslobodile od kazne za lopovluk i kriminal koji je načinio nad svojim narodom. Čovek bez vere i karaktera koji će završiti na djubristu istorije.

  8. Milo Djukanović, ako ga njegovi krpiguzi ne proglase za sveca, sve više podseća na „fenomenalnog i vanvremenskog“ Cara Bokasu ili Idi Amina. Crno mu se piše, samo što on od svoga nosa to ne vidi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.