Đukanović (SNS): Vučić ne bi trebalo da se izvini za uvrede opoziciji

Ostavite komentar


  1. Mi obični ljudi želimo da odete u zaborav, ne želimo vaše izvinjenje. Želimo da se vaš sistem zla rasklopi, i odloži iza rešetaka.

  2. Naravno.
    Navijači su sa kućnim vaspitanjem i ponašanjem na tribinama i u fotelji PRVOG čoveka na celu drzave , bez USTAVA, ličnim primerom sve kazali i pokazali.
    Ps.Samo sam naslov pročitala.
    Jos uvek nisam dementna , + 70 g , lekar u penziji.

  3. Ja njega gledam samo kao prilog u zabavnim emisijama, 24 minuta, DLZ i 4 i po muškarca.
    I to mi je dosta i previše.

  4. Đukane, igraš pipirevku kako ti gazda kaže.Čega se pa ti plašiš.

  5. A ko u opste trazi vase, ili AV izvinjenje. I koga to u opste zanima, druze Bizon?????????

  6. Niko mu i ne traži da se izvinjava. Predsednik treba samo da zna da se pristojno ponaša jer mu je to u opisu posla, ne bi trebalo da sramoti prvo Srpski Narod a na kraju sve što je izgovorio to samo govori o njemu.

  7. Verovatno ćete ti i tvoj gazda, uskoro, mozda deliti celiju, SNS puca po šavovima. Vucko i ovi njegovi, kada izgube na prvim izborima, nece demokratski predati vlast, jer su on i njegovi najbliži krsili i krse ustav, a kamoli zakon i to svakodnevno, i zato ce silom pokusati da ostanu na vlasti. Zaista je bitno da se svaki lokalni serif ispita o poreklu imovine i kako sa platom od 50.000 napraviti vile od milione $. Ne smemo da zaboravimo tj. „da se ne zaboravi“.

  8. A ono spasavanje deteta po snežnom nevremenu, odelce fino, bez kape, 5 min slikanja, 500 sati zloupotrebe! To nije lešinarenje nad tragedijom? Ćuti bre tamo i čekaj policiju, čujem kako već dolaze!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.