Đukanović: Srbija preko Nikšića želi da osvoji Crnu Goru

Ostavite komentar


  1. Zver je najopasnija kada je ranjena. Jedino retrogradno u celoj stvari je sam Milo.

    1. Milo, imas pravo. A ti si od Srbina postao antisrbin. Prodao si vjeru za masnu veceru. Ali eto, procitase te.

      1. Razumem ga u potpunosti teško je stanje i saznanje kada se pozicija vlasti gubi. Mada čudu me da se ovako ponaša jer mi je delovao uvek kao neka pragmatična ličnost. Mada me ne bi začudilo ako bi se on konvertovati i za par meseci išao u ponudu koalicionu sa DF.

  2. Čovek, koji misli o zlu, čovek koji radi zlo, i čovek koji živi za zlo. Ne znam, i nije mi jasno, kako će to Srbija da „OSVOJI CRNU GORU“?! Ništa besmislenije i netačnije nisam čuo? Da li je njegova patološka srbofobija, i guranje prsta u oko Srbiji, jedini način da se očuva ta crnogorska nezavisnost, koju niko, sa srpske strane, zaista, ne ugrožava?! Da li je Crna Gora nezavisna samo kada se vrši organizovana diskriminacija gradjana srpske nacionalnosti, kojih je, u Crnoj Gori popriličan broj?! Milo je čovek koji je počeo da pada ali, još uvek to ne hvata. Isuviše dugo je trajala njegova „ODBRANA“ Crne Gore, od umišljenog neprijatelja, od „NEPRIJATELJA“, koji Crnu Goru matra najvećim prijateljem i bratskom državom?!

    1. Hvala Bogu da ga više ne reklamiraju po pola sata jer sam morala prebaciti kanal.Neka što ima obraz kao djon i ničeg se ne stidi nego što misli da su Svi Ovce .Dojadio si Svima.Ja mislim da niko nema prezira prema svom Predsjedniku kao Narod C.G prema tebi.

    2. MILO JE NAJVEĆA OLOS O MANIPULATOR SOPSTVENOG NARODA KAKAV SE I ISTORIJI CRNE GORE NIKADA RODITI NEĆE!!!
      ZA MOJ RODNI NIKŠIC U SRCU BRANITI I ODBRANITI ČAST I OBRAZ KOJEG SU OKALJALI DPS-ovci na celu sa MUSTAFOM DJUKANOVI (Ç )EM !!!
      SINIŠA ŽIVKOVIĆ-MINHEN ❤

  3. Njega treba pustati na svim medijima u CG i Srbiji. Verujte čovek se ceo pogubio. Što je više u medijima to je sve primetnije. On je ubeđen da je na ivici stvaranja nove nacije, crkve, kulture, tradicije i istorije u CG. Kad padne sa vlasti videće se koliko je to bio prazan čovek koji zna cenu svega a vrednost ničega.

  4. Niste toliko zanimljivi u srpskim medijima, ne pamtim kada ste zadnji put pomenuti. Jeste bolna činjenica kada gubite vlast i tlo pod nogama. A ni za taj grad niste ništa uradili za 30 godina vlasti. Jedna Nikšićanka

  5. Srbija je rak rana Balkana!! Kad se bude držala svojih granica, kad prestane da protežira srbe u susjedstvu bez razloga i kad ih ostavi na miru, tada će siromašni Balkan krenuti naprijed. Ali, to nikad neće biti. Divlja i surova Srbija ostaje sebi vjerna, na nesreću i svoju i ostalih balkanaca. Srbija sve drži u mraku upravo tom svojom željom da ugnjetava i unutar svojih granica i izvan njih. Vučić je divlja batina!!!

  6. Kao neko kome je sva porodica u Niksicu, mogu da kazem da su podjednako besmislene i Milova histerija i nadanja SNS kamarile da ce izborima u Niksicu da Crna Gora krene u zagrljaj Srbiji. DPS ce dozivjeti jos jedan samar otreznjenja, predvidjam im oko cetvrtine glasova. DF, kao eksponent SNS-a u Crnoj Gori, ce biti na svojih standarnih 10%. Dakle, nikad vise Milo i DPS, ali sigurno ne ni Vuciceva Srbija. Dvije drzave su raskrstile, bilo je bolno kad se to desilo, ali evo 15 godina kasnije svi zajedno mozemo da kazemo da je svima bolje ovako.

  7. Па, немој тако предсјшедниче, за за бедну суму новца ми смо напустили своје интересе, и за ту бедну суму смо постали издајници својих интереса а све у корист ТВОЈИХ ИНТЕРЕСА. Није предсјшедниче крива Србија за наше тужно стање него ти лично. И зато је вријеме да одеш. Да заувијек одеш. Ако и мало образа имаш.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.