Đukanović: Zaustavljanje proširenja EU kobno za region

Ostavite komentar


  1. Ne Djukanovicu. Kobno je za tebe. Obecao si svom narodu sve i svasta, priznao nepostojecu drzavu, uclanio se u inat polovini svoje nacije u NATO, sada ti se drzava raspada a ti jos ne kapiras da si 30 godina neprekidno na vlasti, ‘cigaret-majstore’ nas?!

  2. Bravo Milo! Za razliku od Srba nisi dozvolio krvoprolice i nisi ubijao Bosnjake i Albance iako ih hapsio i tukao jesi.
    Naspram Milosevica, Seselja i ostale srpske elite ma ti si prava cvjecka.
    Uveo si zemlju u NATO i srusio veliko-srpski san i izvukao se iz nazadnog srbijanskog zagrljaja.
    Jos da zemlju uvedes u EU i brod je u mirnij luci.
    Bravo Milo!

  3. Ovi LOPOVI sto vladaju balkanom …narod ce jim sve oduzeti ..her oni su najveci fasisti KOJI KRADU te Banana KOLONIJE. ..bit ce opsti USTANAK

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.