Đurđević: Postizborna saradnja moguća sa svima koji prihvate politiku Zavetnika o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Pa zar neki vec nisu otpali jer su pregovarali i ptihvatili nemacko- francuski plan? Tu ideju dele i vase bliske kolege i komsije iz poslanickih klupa :Obradovic,Jovanovic-Mihailovic,Jeremic…. ali ih je vas suprug razjurio zajedno sa Lomparom,Beckovicem,Risticem,…Mazda i tu buducu koaliciju razjuri suprug ,ako se naljuti?

  2. Ono u sta se ja licno uzdam „kako bi se ocistila i proredila srpska politicka scena“ jeste to da se „desi neko cudo“ a verujem da ce se desiti, i da neko pa makar i Vucic PRIZNA Kosovo !
    Bez teme Kosovo u Srbiji bi „postojanje 90 odsto stranaka izgubilo svaki smisao“ cime bi se „srpska politicka scena“ u mnogome UNORMALILA !

  3. A jel moze nesto bes Kosova, nezna se ko je gluplji, ali nazalost to je realnost Srbije. Niko nemisli na Srbiju nego samo za sebe! Samo jedno da znate Vucic je priznao i javno ce jos priznati Kosovo i jos kao spasitelj iz ovoga izaci to je Plan, a ova namigusa bi u politiku? zalosno da nisu jos shvatili!

  4. Politiku Zavetnika o Kosovu ne mogu prihvatiti iz razlloga sto mi zvuci tuzno i smesno koliko navedena stranka ne shvata sto bi se reklo“Svrsenom poslu nema-ima mane“ da je sa Kosovom sve zavrseno i da se nista ne moze promeniti.Shvatice da je kada su Zavetnici u pitanju po onom zargonu „Kasno Janko (Zavetnici ) na Kosovo stigao“.

  5. Ako posle ovoga ljudima i dalje nije jasno zbog čega se Zavetnici smatraju lažnom opozicijom, onda nam stvarno nema spasa.

  6. Kako da sarađuju sa vama kad vi nemate politiku?Da nije Kosova nebi imali o čemu da pričate

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.