„Nisam zaboravila Milicu izdajnicu“: Đurđević Stamenkovski na Hepiju rekla da ne može svoju taštinu staviti ispred državnih interesa

Ostavite komentar


  1. Car Aleksandar Vucic l
    carica MILICA!

    BOLJE NISMO ZASLUZILI!!
    ZA TO GLASAMO,
    ZAR NE!!!???

  2. Jel? Šojićeva škola! Ne radim ja to zbog mene, nego zbog preduzeće! Šta sve mora da istrpi zbog Srbije, ako treba biće i ministarka! Mukica!

  3. Uvek bila radikalka. Istina je zapravo da ona ne moze zanemariti svoju glad za novcem i uticajem da bi u prvi plan stavila postenje, cast i principijelnost.

  4. Treba da te bude sramota šta sve blebećeš.da sam na tvom mestu ,pokrio bih se ušima i ne bih izlazio nigde.ali pošto takvi kao ti nemate ni obraza ni poštenja ,ništa vam nije strano.SRAMOTA BRE.

  5. Ma to „izdajnica“ se odnosilo na opoziciju, da ćeš njih prevariti, kao igrač vlasti.
    Ali mnogi nisu na vreme shvatili

  6. Đurđević Stamenkovski na Hepiju rekla da ne može svoju taštinu staviti ispred državnih interesa

    Bravo Milice !
    Ono što je bilo to je prošlo a svi vidimo da je u nacionalnom interesu da Srbija umesto onog „potrošenog Petra Petkovića“ na mesto Direktora kancelarije za KiM postavi nekoga kao što je Milica tj. nekoga ko će se istinski i sa novim „elanom“ boriti za očuvavanje KiM u okvirima Srbije a ne da se bori da „sačuva Dinar“ kao platno sredstvo na Kosovu a „dzaba ti Kosovo“ !

  7. OJ Milice zavetnice, ni u klin ni u plocu, nevalja Vojvoda of Ogulin, nece te naprednjaci, nece te ni Narod, a volela bi da bidnes gospodja ministarka , ALI DAKLENM ,Propale partije idu u istoriju, na smetliste istorije,,,

  8. Ova političarka je svoju ličnu i materijalistcku i klijentelisticku ambiciju stavila ispred svoje sujete

  9. Pročitana si gospođo. Ne blefiraj više. Izađi sama na sledeće izbore, pa da vidimo kako ćeš da prođeš. Jeftino si se prodala. Članstvo si obmanula i izgubila. Bivši zavetnik.

  10. Videla Mica kako dobro prolaze – šapić, siniša mali, petar petković, mladenović andrija, čomićka, trivanka, martinovići, bakarec, bulatović, kena, jovanov, vesić, dr miščević, ivica kojić, suzi, čučković, … sigurna plata, nekoliko UO, … cenjeni i svi ih vole !!!

  11. Ma vise ta na prica, puna usta nekih fraza. Gde su bre ideje? Gde su vizije? Kako ces ti da odbijes neki plan, sta posle? Koje su tvoje ideje za povratak Kosova? Svi mi znamo ko je ko, i svi smo mi za Kosovo, samo se takcmicete ko ce verbalno biti veci borac.. ajde malo dela i ideje. Sta ti konkretno planiras da uradis u ovoj situaciji? Niko ziv u Srbiji pojma nema sta da se urade … a za to vreme Aljbin Kurti zna i sprovodi to. Mi osudjujemo i izmedju sebe se takmicimo ko vise voli Kosovo…

  12. Previše medijske pažnje za nekog ko nije prešao cenzus i ko je očigledan Vučićev projekat za uzimanje glasova opoziciji.

  13. Sta mislite sta kaze njeni glasaci? Nista. Sledeci put isto tako glasaju za nekog koga AV podmetne. I kunu se da je to taj pravi i smrtno se uvrede kad im kazes da te to Vucicev covek. I taj ponovo preleti i tako u beskraj.

  14. Za Srbiju bi bilo mnogo bolje da je pobedila taština. Ne razumem kako će pomoći Srbiji to što ovakva osoba ulazi u vladu. Osim sposobnosti da beskonačno dugo ponavlja naučene fraze ja ne vidim nikakav potencijal u ovoj ženi. Ako je poredim sa Anom Brnabić onda da, bar ne zamuckuje kad priča. Pa, ona je možda kandidat i za predsednicu vlade. Ne bi me to začudilo.

  15. Ne razumem, zašto se daje toliko prostora i važnost nekome ko je osvojio manje od 2% na izborima. To je smo promocija za dalje ciljeve.
    Svrsishodnije bi bilo pitati nekog slučajnog prolaznika, mislim da bi svako rekao nešto pametnije od nje i njene papagajske govore. Koje vrti u krug na svakoj TV.

  16. Министарском место за ову особу је награда јер су она и њен муж разбили националну десницу уочи избора. Реци коју Бошко библиотекару. Осећаш ли имало кривице што су те овакви гуланфери израдили.

  17. Kakva arogancija!? Držani interes je, da ti koja si po broju dobijenih glasova nebitna pojava u Srbiji, budeš u vlasti!! Ne, ne radi se o tome gospođo, Vučić samo hoće poslušnike i mediokritete, kojima je prvo pokazao koliko su mali i beznačajni, uz sebe da budu njegovi kerberi, bukači, megafondžije. Pronađi se.

  18. Ova je potpuno politički nevažna osoba, bez ikakve podrške biračkog tela, i kao minornu individuu trebalo bi apsolutno ignorisati njene javne nastupe i izjave, iako je režim agresivno nameće kao relevantnu političku figuru. Jednostavno, ona ne zaslužuje bilo kakav publicitet.

  19. Stranku i članstvo je sigurno izgubila,a ovo što trabunja na medijima je samo da se dodvori šefu kako bi dobila dobro plaćeni funkciju.Treba plaćati manikira i pedikira 500.000 din

  20. isti model ..kao kad se Martinović svojevremno posipao gov…a i govorio za sebe da je bio magarac kad je kritikovao Vučića…..

  21. Ovo je za klinička istraživanja. Dali veruje sebi ili misli da joj drugi veruju.

  22. Danas je institucija i treba da ignoriše Milicu i slične, oni rade to za šta su plaćeni. Pustite informere, kurire i ostale da pišu o njima

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Poseta Sia važna podrška Srbiji 8

Đurđević Stamenkovski: Poseta Sia važna podrška Srbiji

Nova ministarka Srbije za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski je izjavila da je današnja poseta Beogradu predsednika Kine Sija Đinpinga "snažan podsticaj daljem razvoju srpsko-kineskih odnosa i njihovom podizanju na nivo sveobuhvatnog strateškog partnerstva".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.