Đurić: Beograd iskreno opredeljen za dijalog

Ostavite komentar


  1. Beograd jeste iskreno opredeljen za postizanje kompromisnog rešenja u dijalogu sa Prištinom, ali da li je Priština iskreno opredeljena za kompromis. Realno, stanje se menja na bolje u korist Srbije, i počeli su određeni pritisci na Prištinu da prihvati kompromisno rešenje, ali mi smo još daleko od nekog dogovora.

  2. Koliko teritorije Srbija treba da se odrekne u tom `kompromisnom`resenju?
    Sta kaze Ustav Srbije i KO POSEDUJE tapiju na ogromnoj vecini teritorije KiM? Ako ne znate ja cu vam reci, Srbi i SPC. Pa o cemu vi pricate i zasto ne postujete Ustav? Zasto niko od sudija ne reaguje na ovo ocigledno krsenje Ustava i povrede integriteta Republike Srbije?

  3. Odgovornom politikom predsedika i Vlade svet polako uviđa ko je za dijalog i mir, a ko za destabilizaciju regiona i rat.

  4. Za Vucica i Djurica „spremnost Srbije na kompromisno resenje“znaci pokusaj nagovaranja Pristine i medjunarodne zajednice da se vrate pregovorima o STATUSU, kako bi se nas poraz u ratovima pretvorio u Vucicevu pobedu.Kako od toga nema nista,splasnulo je i Vucicevo interesovanje i za Brisel i za Kosovo.Ostalo nam je samo da pregovaramo „kad na vrbi rodi grozdje“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.