Đurić: Kurti ne prestaje da nipodaštava srpski narod na Kosovu i njegovu izbornu volju

Ostavite komentar


  1. Ucili su od najgorih pass tako ponasaju….She su prepisivali of vas..isto see ponasaju kao I ti beskicmena kreaturo prema svom narodu…koga je za tvoju informaciju sve manje ovde bas zbog beskicmenjaka olicenih u tebi I onoj amorfnoj masi koja glumi predsednika..

  2. Kurti će tebi, napokon, izbrisati, ionako nepostoječe radno mesto i zaštiti Kosovske srbe od takvih hijena kao ti.

  3. Pa, mi imamo Premijera koga narod nikada nije izglasao na izborima, tako da je licemerno u ovom slučaju govoriti o naradnoj volji.

  4. ucenjen Narod koji glasa 96,6 % za Vucica i SNS se naziva izbornom voljom ,kad sam rekao mom Drugu Kim UNu u Narodnoj Demokratskoj Republici kOREJI MOMETALNO JE ORISAODAO da strelja 1 politickog sekretara partije ,kaze on je na kongresu osvojio 95 % glasova ,a Vucic 96,6 %

  5. Tirada jednog nedopravljenog ,kao, „direktora“ nečega,a čiji je savetnik ili nesavetnik jedan ultradesničar,da ne kažem faši-naci tip, koji bi izgradio uspešnu političku karijeru da je živeo u Nemačkoj od 1920.-1945.god! Kako je moguće da se jedna takva persona nađe na platnom spisku nekakve državne „kancelarije“?! Bavi se humanitarnim aktivnostima i usput otvoreno preti fizičkim nasiljem političkim neistomišljenicima? Zbog toga „direktor“ ima pun kapacitet da pljuje po drugima,svaka mu čast!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.