Đurić: Neće biti energetske velike Albanije, Priština da formira Zajednicu srpskih opština

Ostavite komentar


  1. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju po logici bi trebao da ima stalno mesto boravka u Severnoj Mitrovici a ne da iz udobne fotelje u Beogradu daje izjave.

    1. Po tvojoj nekoj logici, Ministar inostranih poslova bi trebao da ima ministarsvo negde u inostranstvu, patrijarh pecki da bude u Peci, a yemlja posto je oku ravna, da bude ravna ploca?

  2. Ili ce sareni voz, pokretna crkva, ponovo do Raske, ili ce Djuric pokrenuti svoj hor i junacki zapevati: Aco, Srbine.
    PS.
    A sta na ovo „Aco Srbine“ kaze Fahri Musliu, sta kaze pokojni povampireni Tanjug?

  3. Nikada Priština neće dobiti elektromrežu jer ona pripada Srbiji, ali zato treba da se okrene što pre i da ispuni obećano a to je da što pre formira zajednicu Srpskih opština.

  4. Marko Đuriću , bolje ti je da se sam spustiš , prizemljiš ,na zemlju i privedeš se pameti ,koje ti je valda makar još nešto ostalo.
    Požuri da to učiniš pre nego te Vučić kao staru i istrošeni krpu. samo.šutne u budžak….

  5. Nema potrebe da to objasnjavas Srbiji nego lepo na Kosovo pa im sve lepo objasni . Mnogo si bre plasljiv kao sto si i iz onog voza istrcao u Topcideru

  6. Upravo tako, bolje da se okrenu formiranju zajednici Srpskih opstina, nego sto stalno iznose nove konflikte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.