Đurić pita SAD: Kada je Srbija nekog provocirala?

Ostavite komentar


  1. Ne pa ko to kaze da ja srbia ikka procirala, ona samo je pocela sve ratove na bivshu jugollaviju i ubila vishe od 100 hiljada ljudi.

    1. Nije Srbija, nije ni Hrvatska i Slovenija,
      nego Kučan, Tudjman, Milošević, Alija, Tači, Haradinaj,…

      1. Izvinite gospođo, gospođice ili šta ste već. Od svih nabrojanih političara , jedino je Milošević slao rezerviste izvan granice svoje republike.
        Tačija i Haradinaja možemo da izuzmemo iz tog paketa.

        1. Daleko ćemo stići u toj raspravi.
          Sve se zna.

          A Tačija i Haradinaja nam ne pominji.

          1. Marija, premladi ste ili zaboravni. Špegelj je došao posle balvan revolucije i velike migracije „rezervista“ iz Srbije. Uostalom, u kojoj nekadašnjoj republici su bacali cveće na tenkove?

        2. Izvinite Aleks ali za mene je rat poceo kada su Tudjmanove zenge pocele zaustavljati sa automatima ljude koji su samo isli na posao a neke koji bi ih pitali kakvo pravo imaju za takav postupak ili su imali srpsko ime i prezime iz cista mira i bez ikakvog osnova tukli i slali u zatvor. Tako da je ipak i Tudjmanu mesto medju onima sto su krivi za uzase 90 ih

          1. Gospodine Milos,kad je Milosevic drzo mitinge na Kosovu i ostalim dijelovima bivse drzave za Tudjmana se nije ni znalo.

          2. @Milos o*** I Tuđmanove Zenge postavljale balvane po srpskim putevima u Srbiji,ubijale srpske policajce,ratovale za HAO do Zemuna…a i šire?!

          3. Miloše,mislim da si totalno neupućen u blisku istoriju.
            Rat je počeo pre i na Gazimestanu .
            Celom vivsom zemljom su se orile pesme tipa Ko to kaže…..
            Pa upad Srije u narodnu banku,pa naoruzavanje srpskog naroda u Hrvatskoj,znam pouzdano mnogo tiga.

          4. Sonja,

            pa pre toga Špegelj, kad smo kod naoružavanja, pa,…
            Pustite, bilo ne povratilo se.

      2. Hrvatska vojna dzizma nije otisla na teritorij Srbistana.!
        Danas ( ne novine) Srbi jadikuju na vlast beogradskog pasaluka kao I ranije komsiluk sto je jadikovao I, konacno, se oslobodio ‘famozne’ Srboslavije!

    2. Ајде! И још довела Турке на Балкан. Није вама лако, ни писање вам не иде од руке а ни српски језик, историја још мање а о истини да се и не говори. Али пропаганда вам је специјалност.

    3. Rat na Kosmetu ste vi albanci počeli, to su dozvolili oni koji su hteli i podigli vojnu bazu na tom delu Srbije. Javna je tajna da ništa ne radite bez njihovog zelenog svetla, pa tako da mi znamo ko nam je ustvari uveo takse

      1. @Mirko***Očigledno je da ne poznaješ istorijat kosovskog sukoba,ko je i kada živeo tamo i ko se doselio iz tri lepe p.m.na taj porostor,ko je počinio genocid nad domicilnim stanovništvom,pogotovo u vreme Balkanskih ratova 1912-1913.god.,a što se ne uči u srpskim školama!

      2. Bas me interesuje koliko godina vi imate? Zato sto je rat nacionalista protiv Kosova poceo jos 1974.te. A vojna baza je napravljena POSLE tog izgubljenog rata. Taj poraz nacionalisti ne priznaju, jer njima je uvek potrebna njihova istina, a ne istorijski relevantni podaci.

  2. Posle ovakve replike Djurica, ocekujem da ce u State department-u biti uvedeno vanredno stanje. Tramp ce prekinuti godisnji odmor na golf terenima u Kaliforniji, a Pompeo je u stalnom zasedanju sa najvisim rukovodstvom. Groznicava atmosfera u Kongresu i svi predani trenutno najbitnijem americkom cilju. Kako da najbolje sroce izvinjenje ljutitom Marku.

  3. Sa M.Djuricem (direktorom kancelarije u Zubinom potoku) i njegovom shefu umivenom radikalu Vucicu ,kao i slicnom mu Daci-kofercetu,
    Srbija ce se pruzati sve tamo…. do Tokija. Sada trenutno do Minska i Belorusije i brata im Lukasenka.

    1. Ljudi moji, proradio „Šareni voz“ na relaciji Beograd – Berlin! Vratio se mali da nastavi zamajavanje građana Srbije po nalogu Vožda. Ko nam garantuje da i tamo nije pričao nesuvislosti? Nažalost, neće nam se vratiti oni koji su otišli davno, u vreme kada su ovi sklepavali taj voz.

  4. Jel ono beše minsitar inostranih poslova putuje po Africi i podmićuje neke vladare da glasaju protiv Kosova za interpol itd. Sve dok ti progovori i kompromisi teku?

    Aha nije provokacija….

    Jel taj isti beše prozvao ameriku i Britaniju pred celim svetom?

    Aha to je on za njihovo dobro rekao

    1. Treba dodati, dok ministar ino-poslova po Africi podmicuje da glasaju protiv Kosova za Interpol, istvovremeno ispod pazuha nosi Titovu sliku, da mu isti ne trazili visoki honorar.

    2. Ma ne, to je onaj što u toku pregovora traži priznanja za USA protektorat, odnosno koloniju.

  5. Voleo bih da dobijem objasnjenje gde postoji losiji i ludji narod od nas srba.

  6. e moi mali Marko jos mislis da Sloba je ziv i zivis na taj fantaziju, znam da si glup zato sta si glup vuqiq te stavio na taj posao ministar za kosovo ali ne smes da ides u kosovo e moi mali marko ako znas da otvaras kompjuter i da nages googlepisi tamu isti te rjeqi ,,koga serbija provocirala i videqes istinu, a ako nemas obaveze da mu peres qorape gaqe na vuqiq onda trazi dozvolu i dolazi na kosovo za vikend zasto super je vreme.

  7. Ovaj Đurić je retard,postavljen od strane prvorođenog za nekakvog „DIREKTORA“,nečega što ne postoji nigde na svetu!I još ga tamošnja policija batinama proteruje u Srbiju ?!

  8. @Onda kada je vršila „asanaciju terena“ pa su onda ubijene albanske civile vojska SRJ i srpska žandarmerija bacale u Dunav ili pokapalai u masovnim grobnicama na 13.Maju,blizu Batajnice ! Na Kosovu nema dovoljno mesta?!

  9. More niste vi bijeni, to je vas problem. To, i nije vas dovoljno izgazio kapitalizam. Treba to bolje gaziti.

  10. Srbija je usprovicirala prvi svetski rat, Gavrlilo ubio coveka i trudnu zenu.., pa sve bivse republike..!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.