Đurić: Radnici kosovskog pravosuđa srpske nacionalnosti žele da napuste institucije

Ostavite komentar


  1. Bez dokaza nigde nikoga nemoze presuditi za bilo Sta?! E Sada je naravno pitanje na temelju cega taj . Todosijevic osudjen na 2g ! Ako je kriv za bilo Sta ali zato sto je Srbin niko nema pravo da mu sudi onda svaki dalnjih komentar je suvisan!

    1. Bas taj Ivan Todosijevic je zertva ovog marka djurica jer on je pisao sta da kaze on a on nije zna ni da cita da si ga slusas kako cita rekaosi bi da je ivica dacic koji cita engleski , sada on jadnik sudjen 2 godine ni kriv ni duzan jer nisu njegove reci samo citao mislenje onog koji stoji u beogradu na toplenom fotelu !

  2. A kako ces pametnjakovicu zadrzati sve ljudi iz Srbije …Kosovo je medjunarodno priznata drzava…Pocni malo da ukljucujes mozak..sta ces sa Srbija koji zbog tebe I slicnih tebi beze odavde

    1. Svami kosovski sudija koj ignorise genocid u raqak.on treba odgovarati.
      Svakom sudiju ko misli ko svaki sudija ko podrzava cetnike teroriste on treba da bude debelo kaznjen.ne manje od 5 godina i to teshke robije.zatvor bez prozora

  3. ako su isti kao sudije u Jagodini onda i treba da odu ako sude u odsudstvu i ako disidente salju u ludnice

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.