Đurić (SMS): Boško Obradović je produžena ruka režima

Ostavite komentar


  1. Pa ti si globalista,vucic globalista a obradovic radi za vucica znaci sve ista govna

  2. Ono kad krš drugome kaže da je krš…
    Obradovića uopšte ne podržavam kao političku opciju, ali ne čini mi se da radi nešto posebno loše. Jeste da je prilično glasan i veliki galamdžija, ali bože moj, to je politika, a ne fina umetnost vezenja i kukičanja.
    Kao i za prodaju svake druge robe, i za politiku se mogu koristiti različite metode marketinga. Jedna od njih je buka i galama, što Boško i radi.
    Ali (zasad) je jedina šteta Rističevićev sako. Dok sve završava na buci i galami na stepeništu Skupštine ili drugom javnom mestu, ja ne vidim nikakav problem. Ali problem, i to ozbiljan, mi je razglas na krovu odvijen do daske jer krov je privatna svojina!
    Isto ovo i još mnogo gore je radio i izvesni Vojislav Šešelj, nekada Vučićev učitelj i mentor, a danas poštovani koalicioni partner. Zašto tada ono njegovo čupanje mikrofona i polivanje vodom nikome nije smetalo?

  3. Kad ti SNS fašisti kažu da si fašista. Kad ti produžena ruka režima kaže da si produžena ruka režima. Djuriću znamo se! Beba dao dirketivu, svi mediji, televizije, novine u glas viču fašisti, posle njih nasupaju tzv opozicionari. Potpuno da se eksploatiše napravljenja vest od juče.

    1. Za ovo sto je uradio nema drugacijeg objasnjenja, sem da je lud pa ne zna sta radi, ili svesno radi u interesu onog koga navodno napada. Kome drugom je ovaj njegov cin doneo nesto dobro?

  4. SMS je gotovo prevaziđen, i u političkom i u komunikacijskom smislu. Ovaj politički se kasnije pojavio, ali će i pre nestati.

  5. Izvinite, ja mislim da sam normalna osoba, ali do sada vas nisam čula. Obratite mi se.

  6. Ti i Macura ste prodali dileju Radulovica i ko sada radi za Vucica, pa i Macura kao i Radulovic DJB sve vreme, zar ne rekla bi novinar Spaic Tamara urednic laznih vesti u DJB.

  7. „Klerogubernisti, verski fundamentalisti, ekstremni konzervativci, homofobi, ksenofobi, antivakseri, prodavci teorija zavere… Ne, hvala, krš je to sve“. Potpuno sam saglasna sa stavom Gosn Djurica, ali da su oni – SMS malo trapavo i na brzinu postavljeno kukavicje jaje SDB-a na politicku scenu Srbije, e tu sam potpuno saglasna sa svojim stavom.

  8. Ja kao neko ko je gradanske orijentacije bih pre glasao za dveri nego za sms. Toliko o vama.

  9. Neka mi kaze neko jednog na politickoj sceni trenutno koji to nije? odmah cu izaci na izbore da ga podrzim

  10. Već posle prve rečenice mi je bila muka, koga vi prozivate. Pa koliko puta sam pokušala da vidim jednu stvar kod vas da nije šlihtanje vlasti. Sve vas sram bilo zsto što midlite da nismo u stanju da vas prepoznamo. Znate li onu narodnu grdila koza ovcu…

Ostavite komentar


Politika

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja 8

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja

Predstojeća poseta predsednika Kine Si Đinpinga ogromna je čast za Srbiju, ne samo zbog toga što je reč o nedvosmisleno jednom od najvećih svetskih lidera, koji se nalazi na čelu jedne od najznačajnijih zemalja, već i zato što je reč o iskrenom i pravom, velikom prijatelju Srbije i srpskog naroda, izjavio je za Kinesku medijsku grupu (CMG) poslanik i donedavni predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.