Đurić: U Briselu sa Prištinom o ekonomiji

Ostavite komentar


  1. Vucic i Kosovo ce povuci Srbiji u neprebodivu ekonomsku provaliju, definitivno.

  2. ZA DjURICA KOJI KRATKO PAMTI

    Vučić je dana: 30 juna 2015 godine u Briselu (tajno) potpisao predaju Kosova Albancima. Tim povodom je rekao: „Valjao sam se po podu nisam znao šta da radim“. Za razliku od njega, Albanci su to znalački proslavili i u Evropi i na Kosovu. Tu proslavu su uveličali sečom borova (sa njihove strane) sve do Pančićevog vrha.
    Đurić je pretvorio avnojevske granice u državne granice. Kako? Pa rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko ga nije poslušao, ali danas je to prelaz „Jarinje“ gde se vadi pasoš kad hoćeš da vidiš Gračanicu. To je veliki doprinos stvaranju nezavisnog Kosova. Dačić i Vučić su stvorili prvu Kosovsko-srpsku vladu gde Vučić reče: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“. To je Vučić rekao zbunjenim Srbima u Kosovskoj Mitrovici.
    Na kraju, pa pre Vučića (ponavljam) nije trebao pasoš da se ode na Kosovo. Izdaja je još pod velom tajne, dok su izdajnici na slobodi jer u Srbiji nema suda. Hvala…
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.