Do 20. oktobra diplomatski status Rusima

Ostavite komentar


  1. Hvala gospogine Stamatovicu,sto stew rekli istinu.Imala sam 6godina ,stanovali smo na uglu Grobljanske i Cvijiceve,trcali smo cas u podrum cas na terasu i ja pogledam spediteri natovareni ljudima sve jedan vrhgrugog i pitam mamu :"Kako ovi ljudi disu a ona mi odgovori pa oni su mrtvi."Moramo DOK POSTOJI SRBIJA ODAVATI POCAST I OPELO ovim mladicima koji nesebicno dadose svoje zivote+++VECNA IM SLAVA!!!

  2. Cenio sam ovog čoveka jer je za razliku od mnogih tzv. političara na našoj sumornoj sceni ponudio neke ideje i pragmatična razmišljanja pre svega u regionu zapadne Srbije, kraju odajke dolazi, ali me je ovom izjavom duboko razočarao. Ne ulazeći u dubinu samog problema oko Humanitarnog ili "humanitarnog" centra u Nišu nije mi uopšte jasno kakve to veze, suštinske, relevantne, praktične,……..ima sa 20. oktobrom pa da je to neki "krajnji rok"? Ne znam, takođe, dokle ćemo sve živo u ovoj zemlji da vezujemo za nekakve mitove, datume, godišnjice i ko zna čega sve još? Stvarno smo u stanju da sve izbanalizujemo do krajnjih granica. Čemu o dokle sve ovo? P.S. Ovo sam napisao kao neko ko je politički neopredeljen tako da ne budem pogrešno shvaćen.

  3. Kakve veze ima Dan oslobođenja Beograda sa nekim hipotetičkim davanjem diplomatskog imuniteta članovima neke humanitarne organizcije ?! Prikladniji datum bi ,eventualno, bio 9.maj ,Dan pobede nad fašizmom. Samo,postoji jedan problem,kvaka 22 : Ako se taj diplomatski imunitet dodeli rusima u "humanitarnim centru" u Nišu,onda bi taj status imali pravo da traže i pripadnici drugih humanitarnih organizacija koje su aktivne u Srbiji (a Stamatović o tome nije razmišljao ! ),zašto da ne ? Taj Stamatović isto tako ne zna da Crvena armija nije bila ruska,već je bila vojska SSSR-a koju su sačinjavali pripadnici svih naroda i narodnosti sa područja koja su bila u sastavu te komunističke represivne tvorevine.

  4. Dan Oslobođenja Beograda nije 20.oktobar već 16.oktobar ( od 2014.god.) ! I to je datum koji je odredilo srpsko političko rukovodstvo, na čelu sa sada već zaboravljenim T.Nikolićem-diplomom, i odlučilo da svoje aktivnosti uskladi sa obavezama druga-cara put-in-a i sa njegovim rokovnikom ! Nažalost,i dalje samo pertle vire…

  5. Srbi. sto vam je? istina vas u oci gleda a vi ste jos uvek osamuceni.
    Vi ste birali predsednika vi ga i izbacite i izaberite normalnog coveka za novog predsednika, koji je patriot i voli svoj narod i zemlju. Resite se budale koja hvata u zagrljaj srpske neprijatelje koji su nas klali, ubijali , bombardirali i unistili nasu divnu i voljenu zemlju, a sada preko Vucica hoce da brat ubija brata i konacno dokrajci Srbiju i Srbe zauvek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.