Dobio otkaz jer je opozicionar

Ostavite komentar


  1. sad pravac u ambasadu sad nemacku englesku francusku pa lepo tim ambasadorima ovo sve na.upoznavanje a moze i predstavnicima eu u srbiji onim istim koje ,,gazda omalovazava,, a sad kako kaze ,, da ce sa trazi pare,, e a i sud da kaze svoju rec o ovom bahatom ponasanju tih u toj opstini prema vama….odmah…….

  2. Već je nemoguće da u R.Srbiji..nema političkog Autoriteta.. koji će .da skloni Vučića sa političkih pozicija u državi Srbiji …sa svih mesta koja se tiču vlasti u Srbiji.

  3. Iz Stare Pazove sam i odgovorno tvrdim da je dotični politički konvertit.Igrao je igre sa svima i gledao samo svoj lični interes.Ponošu vodi racuna skim sediš…

  4. Isprobana varijanta još u Kikindi. Razlika, jedino, u Kikindi nije bilo nikakvih obaveza prema zaposlenima iz SVIH likvidiranih javnih preduzeća. Šta je sve „odrađeno“ za vreme likvidacije, kasno je ponovo pričati, zastarelo…

  5. I šta sad? Čovek je ostao bez posla! Građani će ovo pročitati, reći će kao Kalimero „ih pa to je nepravda“ i posle 5 minuta zaboraviti i misliti o sebi i svojim problemima. Dunav će i dalje teći a jedan čovek je bez posla. I šta se važno desilo? Ništa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.