Dobrosavljević: Vučić je najslabija karika, olako data obećanja dolaze na naplatu

Ostavite komentar


  1. Naravno,samo IT inzinjeri,samo se o njima pricaPpotrebno ih je na hiljade. Ali potrebni su i oni koji za njima ciste,koji im donose hranu,zidaju za njih,voze ih,popravljaju i servisiraju,uredjuju okolinu i mnogo toga jos cega smo se odrekli u ime EU.Navukla nas bagra na tu Evropu.Ostade zemlja pusta,sve manje srba a sve vise njih,belosvetskih.E vreme je za oporavak,i vracanje na stari sistem skolovanja ,na kvalitetne i prave skole a ne na skole za pare.Neka AV dualno sprovodi u svojoj stranci.Opozicija mora napred i da se ne osvrce vise i nema kritike a neka svako radi svoj posao.Ako ima krivaca sudovi su tu.Istorija ne pocinje od promene ljudi na vlasti.Svako ostavi i dobro i lose,dobro prihvatiti i nastaviti.Razvijajmo pre svega institucije i bice onda ok.

Ostavite komentar


Politika

Tri nedelje do izbora, a kampanje opozicije još nema: Analitičari o šansama, a opozicionari o tome koji su im planovi za borbu 10

Tri nedelje do izbora, a kampanje opozicije još nema: Analitičari o šansama, a opozicionari o tome koji su im planovi za borbu

Izgleda da smo došli u situaciju da najzad imamo jednu dosadnu, kratku i nenametljivu izbornu kampanju, što je nešto što već decenijama priželjkujemo u Srbiji. Ali, šalu na stranu… - kaže za Danas Dejan Bursać, istraživač Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, odgovarajući na pitanje o tome kako komentariše to što je do izbora ostalo samo tri nedelje, a da kampanje opozicije koja se odlučila da uđe u trku za pobedu režima Aleksandra Vučića praktično uopšte nema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.