Dodik: Maske su pale

Ostavite komentar


  1. Ako cemo pravo nije Pavelic sa svojom bratijom za mnogo umakao Karadzicu, Mladicu, braci Lukic i ostalim koji su stvarali RS ubijajuci, paleci (nekad i zive ljude, zene i decu) i bombardujuci sve sto su mogli.

  2. Mnogo je važno navesti šta sam u današnjem Danasu pročitao šta je napisao novinar Vremena Dejan Anastasijević: "Da li se neko setio da su osnivači ovog entiteta, pto pravosbažno, što nepravosnažno, osuđeni u Hagu zbog najtežih zločina protiv čovečnosti, uključujući i genocida". Kad je Dodik njima nedavno dodelio priuznanj, on je od politike napravio cirkus.

  3. @Nebojša "…da su osnivači ovog entiteta, pto pravosbažno, što nepravosnažno, osuđeni u Hagu zbog najtežih zločina protiv čovečnosti, uključujući i genocida" …………..Osnivač je i MEĐUNARODNA ZAJEDNICA i nacistički predstavnici sa Balkana Tuđman, Milošević i Izetbegović. Garant su Hrvatska i Srbija! Neki "Srbi" su potpune i zlonamjerne neznalice što se tiče BiH, ali ne propuštaju da pametuju. Sramota!

  4. @Realno govoreći i @Nebojša. Tako gnusne i zločinačke komentare mogu da napišu isključivo Pavelićevi unučići. Uključivši i Nebojšu Arsenijevića. Biće da je i on u rođačkim vezama sa osnivačima NDH. Ispade da je Kušner nevin, da je Izetbegovi bio da je Tuđman bio nevin, da su Tači i Hajradinaj nevini, sve po jedinom i čestitom Haškom tribunalu. Svi ostali su lažovi i klevetnici. Vi ne znate za sramotu, jer ste naslednici i Pavelića, i zloglasnih dahija, i barona Trenka i njegovih pandura. Vi pljujete po Andiću i Kusturici, zato što vam već "tisuću ljeta" smeta "srpski remetilaćki faktor". Bez tog faktora, vi bi mogli da osim jezika, nacije i prostora, pokradete i sva srpska kulturna dobra, a da nikom ni za šta ne odgovarate. Nebojša Arsenijević se, sa takvim nipodaštavanjem i vređanjem sopstvenog roda, svrstao među srpske izrode. Što ste i vas dvojica koji se krijete iza nakaradnih reči i tuđih imena. Neka vam svoj trojici Bog oprosti, ako postoji bar jedan razlog za oproštaj!

  5. To sto vi uporedjujete NDH sa Republikom Srpskom, Srbe sa ustasama, Pavelica sa Karadzicem cini te to iz iste te mrznje s kojom su ustase ubijale Srbe, Jevreje i Rome. Sto ne uporedjujete Zelene Beretke, HVO i uvezene mudzahedine sa NDH?

  6. @Nebojsa, znaci ti Nebojsa prihvatas to sto je krajnje pristrasan sud u Hagu osudio one koji su se borili sa slobodu Srba u BiH i branili Srbe od mudzahedina, HVO, Zelenih beretki. Federacija BiH na celu sa Alijom Izetbegovicem je ta koja je nastala haspenju, progonu i ubijanja srpskog stanovnistva po BiH kao nekad ustase u vreme NDH.

  7. @ Đole Mislim da, kao i neki viski političari, na pogrešan način braniš srpstvo. Znaš li ti da su Nemci i Japanci posle drugog svetskog rata priznali svoje grehe i izvinili se i na taj način su ponovo stekli poverenje i ugled u svetu. Sve dok Srbi ne priznaju šta su sve počinili u Srebrenici, Prijedoru, Foči , Kusturicinom Višegradu, ne mogu povratiti svoj ugled koji su narušili. Potrudi se da saznaš koliko je u BiH više stradalo Bošnjaka civila u odnosu na broj Srba civila.Po svemu sudeći tebi Bog ne može nikad oprostiti jer ne priznaješ velike zločine koje su počinili naši sunarodnici. A to je ljudski!

  8. @Aleksandar, oni koji su to pocinili priznaju to sto su pocinili i osudjeni su za to ali nisu nista vise od onoga sto su ucinili pripadnici Hravtske i Bosnajcke vojske. U isto vreme ne treba da znaci da sa tim priznanjem srpski narod okupljen u Republici Srpskojoj treba da izgubi svoj mir, svoju slobodu i da se povinuje onima koji ih nepostuju. Srbi nisu genocidan narod kao sto im se to pokusava nametnuti a u tome prednjace Bosnjaci.

  9. Nesreca je i za Bosnu i za Srbiju imati u blizini sirovu osobu poput Dodika.
    Da bi sto duze ostao na vlasti kao predsednik/despot "republike srpsko/sumske" u Bosni, Dodik se ne ustrucava da sve okolo popljuje
    svojim bogatim kocijaskim recnikom.
    Da je ova licnost predsednik entiteta/Vojvodina, Novi Sada bi odavno bio u ratu sa Beogradom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.