Dodik najavio da će Vučiću reći da međunarodna zajednica ignoriše političke faktore i pravo

Ostavite komentar


  1. Te razno-razne oikove postavljaju nevidljivi naslednici organizatora cuvenog Berlinskog kongresa,kada su medjusobno podelili Balkan

  2. Ljudi, pa ovaj Dodik je drzavnik BiH! Sta to mi radimo, jesmo li ludi? On kao da radi u Beogradu, kao da mu je Vucic šef?! A kao cudimo se Albancima i Kosovu? Pa mi radimo jos goru stvar ne postujuci drugu drzavu.

Ostavite komentar


Politika

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore? 10

Ko su sve članovi Radne grupe za izbore?

Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo parlamenta Srbije 29. april odlučeno je da se obrazuje Radna grupa za unapređenje izbornog procesa u koju su ušli i predstavnici vlasti i opozicije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.