Dodik: Ne bojim se hapšenja

Ostavite komentar


  1. Референдум је одлично средство борбе у условима овакве окупације. Но, чувај се ножа у леђа из Београда. Верујем да је наоштрен и спреман. Само тако се РС може уништити. Запад то зна одлично.

  2. Najveći ratnohuškač na prostoru zapadnog balkana i najveća opasnost po mir i sigurnost nisu ni Milanović,Hasanbegović niti Halilović već ovaj lik,kontroverzni biznismen drug Milorad ! Srbiji i AV bi bilo najsvrsishodnije da se na vreme distancira od nerazumnih odluka prekodrinskog avanturiste koji očigledno želi da isprovocira sukobe.Ne voli taj Srbe,samo manipuliše njima.A svi se dobro sećaju kakve su bile posledice vladavine i odluka jednog bivšeg populiste i mitomana po narode sa ovih prostora,da mu ne pominjem "uvaženo" istorijsko ime(s.m.).

  3. Zašto bi ste se bojali hapšenja? U BiH je robijanje najbolja preporuka kad se bira političar i vođa.

  4. Krasno, Čelekletiću! Čim se obračunate s dušmanima u Bosni, pređite vamo da se napijete krvi izdajnicima! Nema nikoga ko bi nas tukao ovih dana, pa se samo vama nadamo! Da je iđe brata na svijetu!…

  5. Manite se Dodika,on(bas kao i Karadzic) nije bitan,jer je naredbodavac u Beogradu(Milosevic,Kostunica,Tadic,Vucic),zar ne.Onog momrnta kad se Beograd otkaci od Bosne,problem ce biti rijesen(naravno,treba i Zagreb udariti po rukama).Ljudi u Bosni bi se lako dogovorili,jer je to njihova zemlja.. Cak bi i Dodik bio vrlo koristan i snazan motor u razvoju Bosne.Cao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.