Dok desnica u Srbiji brine za Dodika i što Vučić ćuti, levici je jasan njihov toplo-hladni odnos

Ostavite komentar


  1. Vucic se trudi da u svemu bude neutralan i da se ne meša u nesto sto se njega ne tiče.

  2. Milorad Dodik će uvek moći da računa na podršku Srbije i Vučića bez obzira na pritiske koji dolaze sa zapada.

  3. Zelenovic je najjaci. Covek valjda juce pao sa Marsa u Srbiju pa pominje medjunarodnu konferenciju za BiH. Covece, medjunarodna konferencija bila u Dejtonu, odatle Dejtonski sporazum. Inace u ovom tekstu se sagovornici bukvalno gube pa ne znaju da li da opljuju Vucica zato sto pomaze, ili zato sto nedovoljno pomaze Dodiku. Sto je najgore, nekad jedna ista partija jednog dana pljuje jednu, a onda suprotnu stvar.

  4. Čudno je da veći deo naroda(na žalost), ne vidi ovu dvojicu kao najveća dva manipulatora,koji stalnim tenzijama u sopstvenoj zemlji,regionu,svetu ostaju na vlasti,jer nemsju šta drugo da ponude. Svadjaju nas sa svima u svetu,kad im to nije dosta,onda idu jedan na drugog. Ali,zajednički im je posao pljačka ove dve drzave,dok se mi izmedju sebe prepucavamo. Zavadi,pa vladaj,nešto mi je to poznato….

  5. Dodik uvek moze da računa na Vučića. Ne vidim zašto su se uznemirili levi i desni..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.