Dodiku ostavka Haradinaja liči na farsu i pripremu pritiska na Vučića

Ostavite komentar


  1. Nije “Vučić „tvrd pregovrač“ vec kao i ostali politicari – ucenjen. Potez sa Haradinajem bi njemu trebao biti dovoljan znak kako ce proci ako ne odigra igru koju je sada smislio Zapad.

  2. Haradinaj je na kulturan nacin smenjen zbog pocetka pregovara nije Makron dzabe bio u BG.

  3. Cudi me izbor vijesti koje Danas prenosi a vezane su za Milorada Dodika.
    Cudi me da se niste osvrnuli na njegovo bahato , nadmeno , bezobrazno ponasanje u Skupstini Republike Srpske. Ovako prenoseci njegovo osvrtanje na desavanja na Kosovu , na prostoru Zapadnog Balkana svojim citaocima plasirate laznu sliku o njegovom liku. Nevjerovatno jake su slutnje , kod mene , da vas kao medijsku kucu na neki nacin Milorad Dodik finansira i kupuje kako bi stvorio takvu sliku o sebi. Medjuti, to vise govori o vama kao o medijskoj kuci koja bi trebalo objektivno da prenosi vijesti.

    1. Milorad se ponasa bahato nadmeno i nezonrazno a Haradonaj je olicenje kulture i postenja.Pedja brate gde ce ti dusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.