Doktorka urgentnog centra u Prokuplju: Rada Trajković stabilno i van životne opasnosti

Ostavite komentar


  1. Držali su je 24 sata na granici?!Šta je ovo?¡!Olivera Ivanovića su ubili a na ovom vremenu oće još,umesto da se dogovore bahati oće da sve podčine,doklee?!

  2. Dakle,dragi neistomišljenici Vučkovi,za vas nema mesta u Srbiji!!! Pa zašto uopšte idemo na izbore. Izabrati između Vučka i Vučka…. ipak je bolje između Srbije i neke druge zemlje jer ovde smo nepoželjni ako nismo pod komandom generala Vučka

  3. Vučić i Vulin ,orkestrira
    no,protiv svih koji drug
    ačije misle.Neće se ovo dobro završiti.

  4. Kada je covek psihicki stabilan, samouveren a misljenje mu se razlikuje od vlasti on postaje meta.
    Zadrzavanje na granici, pretres, ponizenje i ignor Rada Trajkovic je izdrzala ali nije njena vitalna sila koja ne moze dugo da trpi vec napada unutrašnje organe i coveka baca u nemoc i bolest. Bolest je nekada spas.
    Unutrašnje bice coveka sklanja ga preko vitalne sile iz rizicnih situacija
    kada to vec njegova svest ne uradi.
    Hrabrost i izdrzljivost su vrline koje je u kriznim situcijama potrebno drzati pod kontrolom. Srba na Kosovu nema mnogo. Zar nisu u stanju da se izmire, postuju i deluju tako da im zivot bude bolji, da im od ulizivanja Vucicu bude vazniji miran san njihove dece.

  5. Као саветница тако важног министра, није задржана на прелазу Мердаре, већ је бројала повратнике Србе који су, чувши да је министар Рашић а она главни саветник, већ масовно почели да враћају на КиМ

  6. Da li ovo ubica Olivera Ivanovića postaje serijski ubica svojih političkih protivnika na Kosovu? Kako reče balavac iz „BIA“, čekamo naredbe iz vrha u Beogradu. Ne znam samo po kom ustavu i zakonu se hronični bolesnici zadržavaju bez dokumenata i ukazane lekarske pomoći. Osim ako vrh ne planira da ubije Radu na ovaj ne direktan način. Je l se tako bori za srbe sa Kosova?

  7. Ono što reče Daško Milinović-ovo je samo početak pogledajte ko vam je u BIA.Naši pplicajci je držali na granici 24h ta naredba je došla iz BIA.

  8. Jeftina pozorisna predstava Rade Trajkovic. Ne postoji dijabeticar koji ide bez lekova, insulina i meraca secera bilo gde. Od klasicnog izdajnika koji radi protiv interesa sopstvenog naroda se pokusava napraviti nekakav heroj. Dzaba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.