Dopisnik austrijskog javnog servisa ORF Kristijan Veršic: Od predsednika Vučića sam saznao da će biti rata u Ukrajini

Ostavite komentar


  1. Nije Vucic vidobit vec je to bilo moguce predvideti zbog svih poteza EU i Putina.

  2. Verovatno da se Vučić u dogovoru sa Rusima i Ćećenima dogovarao da im pomogne i pošalje svoje četnike, arkanovce i ljotićevce (one koji su silovali decu i ubijali po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu?), a ako “zapne “ sa ubijanjem i osvajanjem Ukrajine, Vučiće će poslati Danila sa tri kobre da zapečate sudbinu 43 miliona Ukrajinaca!!!

  3. Vucic je kao iskusan politicar dosta toga predvideo i imamo srecu sto je na celu nase drzave jer je usmerio Srbiju na dobar pravac.

  4. Vučić je, podseća Veršić, nekoliko nedelja pred intervju bio u poseti kod ruskog predsednika Vladimira Putina.

    „Pitao sam ga posle intervjua da li mogu još nešto da ga pitam u vezi sa Ukrajinom. Tada sam ga pitao, pošto Ukrajina planira vojne vežbe sa NATO – šta bi moglo da se desi. Na to sam od Vučića dobio odgovor: ’Polazim od toga da neće imati vremena ni za jednu vojnu vežbu sa NATO’. Dodao je i da strahuje da SAD i Evropljani Putina ne shvataju ozbiljno“, preneo je Veršic.

    Tada mu je, kaže, bilo jasno da predstoji rat u Ukrajini.

  5. mogu mnogi da misle šta hoće ali Vučić je upozoravao na ovaj sukob na vreme ,isto tako na vreme je mislio i na pripremu Srbije za zimu u nabavci energenata

  6. Kao prvo Lazanski je tačno rekao još davno da će biti rata ako se zapad ne urazumi, a ako novinar misli da je Putin šapnuo Vučiću šta će raditi grdno se vara jer Vučić je ozbiljan poznavalac vojnih i političkih kretanja u svetu i odličan prognozer,i ne treba mu niko ništa govoriti.

  7. Teško da će uskoro prekid sukoba. Za tako nešto treba obostrana volja, a nje izgleda još uvek nema.

  8. Jasno je da obostrano mora da se dođe do smirivanja situacije. Čini mi se da još nije došao trenutak za to.

  9. Nije Vucic vidovit vec je ta procena posledica rada sluzbe i nadleznih ministarstava, on kao predsednik donosi konacnu odluku ali ne prikuplja informacije

  10. Svakako da sve informacije kojima raspolaže poboljšavaju i kvalitet njegovog vođenja naše države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.