Dragan Đilas izneo dokaze o izbornoj krađi: Postoji na desetine hiljada ljudi sa lažnim prebivalištem

Ostavite komentar


  1. Ja iskreno mislim da nema sanse da ga pobedimo… tako da je najbolje da idemo na spavanje nekih 25 – 30 godina pa onda da pocnemo misliti o buducnosti. Za sada nema nista.

  2. A šta to da promeni opozicija o kosovu.pa ne učestvuje opozicija u pregovorima.jedan čovek odlučuje o svemu.a to je predsednik države.samo se on pita on je dao sebi za pravo da odlučuje o svemu.bez parlamenta bez vlade ne konsultujujuci nikoga bez ustavnog ovlašćenja preuzeo sve poluge vlade.dao je svoj pristanak sve što je tražila qvinta.dao je sve poluge vlasti kosovu i kraj price.

  3. Dobro i sta s time ?!
    Ocekujete li da ce AV priznati ili da ce ga “neko” naterati na ikakav manevar koji mu nije u interesu ?!
    Oni hoce priznanje Kosova i Litijum , on hoce nase pare i zivote, pa posto se tu “slazu”, zbogom !

  4. Okrecimo Beograd. Nisu vam valjali Crnogorci na vlasti, zameniste ih Bosancima, DUSE od ljudi. SAD vam ni ovi ne odgovaraju. AJ sad izaberite Hercegovce i Kosovce.Da vidimo jedno 100 godine ko zasluzuje kljuceve grada.Ajd sto vi brljate, nego nama van Beograda namecete koga da glasamo i Biramo jer od vas zavisi da li smo u milosti vlasti iz Begisa i da dobijemo neku crkavicu.

  5. Sve je u ovoj državi laž. Lažni izbori, lažne diplome, lažni doktorati, lažni patriotizam, lažni glasači. A najveći lažovi se i najviše kotiraju. Ko laže taj i krade i u tome su šampioni lažni SNS „poštenjaci.“ Lažu i kad se bogu mole, jer i tada đavolu služe.

Ostavite komentar


Politika

Crta o prvom delu kampanje: Ponovo izbrisana granica između države i partije 8

Crta o prvom delu kampanje: Ponovo izbrisana granica između države i partije

Prvi deo kampanje za lokalne izbore u Beogradu obeležilo je već ustaljeno brisanje granice između države i vladajuće partije, kao i podele između dojučerašnjih saveznika iz proevropskog opozicionog bloka oko pitanja bojkota, konstatovano je u danas objavljenom Prvom preseku dugoročnog posmatranja izbora Posmatračke misije Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (Crte).

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.