Dragan Đilas o izjavi ruskog ambasadora: Pokazuje da i pored godina provedenih u Srbiji ne razume našu zemlju

Ostavite komentar


  1. Kao predstavnik države u kojoj se članovi opozicije truju nervnim otrovima, drže godinama u logorima a često i ubijaju, ruski ambasador nema prava da komentariše proteste protiv nasilja u Srbiji. A Srbija mije i nikad neće biti ruska gubernija.

  2. Pokusaj opozicije da preuzme proteste je samo potvrda ambasadorovih reci. Pokusavate da ucarite na nesreci. Vucic nije moj izbor, ali ni vi. To je nesreca Srbije.Imaju gradjane kji se bore protiv nasilja, ali nemaju dobru ni poziciju ni opoziciju. T

  3. Ruski ambasador se mešanjem u politička dešavanja u Srbiji “bori” protiv stranog mešanja u politička dešavanja u Srbiji. Kad sabereš dva i dva dobiješ da on misli da je Srbija ruska gubernija a on njen de fakto upravnik. Neće moći poštovani ambasadore.

  4. Pogresio covek ne rukovodi se građanima na protestima sa zapada vec zapadnjaci rukovode vama koji pokusavate da prisvojite proteste mi necemo ni Vucketa a ni vas u DS pa bili ste znamo mi kako peljesite . Nama treba postena vlast to malo teze ce da nađemo pa zato biramo manje zlo. Svati to…Manje zlo Vucke od vas …strasno

  5. Botine se navrzmale na Djilasa… Jedan pametuje, a drugom je dosadio kao da ga gleda svaki dan. Ja gledam Vucica i njegovu bagru vec 30 godina. Loseg prijatelja mozes da otkačis, ali ovaj uzas koji nas je zadesio nikako.

  6. Možda bi Đilas da ga protera kao što njegove gazde po Evropi proteruju Ruske ambasadore.

  7. Cim se ovaj narandzasti javio saopstenjem, cista je istina. A to je ustvari jos veci problem, jer se ne zna ko je gori, sadasnja nesposobna i lopovska vlast, ili ovi izdajnici bivse vlasti, koji bi rodjenu majku dali samo ako zapad to potrazi, a o Kosovu ne smem ni da mislim…. Ne mogu da razumem da ne moze da se cuje ili vidi neki pravi patriota, rodoljub, kao nekada General Nedic, nego sve neke Americke ili Ruske sluge, uvlakaci, za sitan ćar, ili neku fotelju, bi pozadinu svoju dali vrlo lagano…

  8. Jes, upravu je coek stoo posto. Zato Hill se uopste ne mesa u unutrasnju politku, ne organizuje gej parade, ne govori dal je vreme za vanredne izbore ili ne. Bas ono lagan jenki dosao da malo klopa i pali nazad .

  9. Tacno je da mi jesmo evropska drzava ali samo po zemljopisu. Mi ovde imamo privid izbora i opozicije i pozicije. Nama vlada bratija bez ikakve odgovornosti ikada. Prelerači i preletačevići , svi bi da vladaju ,a niko da služi….moreee bre

  10. Da gospodine Đilas složili bi se sa tom konstatacijom ali ti i tvoji sledbenici se nikad ne oglasiše kada su nam delili packe neki američki,britanski a naročito nemački ambasadori. Ćutite i ćutali ste kao zaliveni.. kako mi da tumačimo takvo vaše delovanje.

  11. Ima istine u ambasadorovom stavu.Lici i meni na krvavi majdan.U pamet se Srbi…

  12. Džilas se pravi da ne zna ko kordinira protestima i „civilnom družinom“…

  13. Rusiju samo zanima da Srbija za navek vekova bude njen podanik,i ništa više!!

  14. Dilas se podgrejava, nije cudo da iznenada opet ode na sastanak sa vodjom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.