Dragan Đilas o stavljanju šefa BIA na američku crnu listu: Nije bitan Vulin, već Vučić koji je takvog čoveka postavio na to mesto

Ostavite komentar


  1. Djilas gura nos u svaku čorbu. Čoveče tvoje vreme je davno prošlu džaba ti sve nece ti pomoći ni jeftini poencic.

  2. Odlicno, sledeci taj princip, Djilas je odgovoran za nakaradni moberski kadar koji je postavljan u Beogradu dok je on nicim izazvan bio gradonacelnik.

  3. Prosto mi je muka koliko botova komentarišu ovu pravu istinu i nije bitno ko ju je izrekao.

  4. Šta su radile obaveštajne agencije pre i posle atentata na Đinđića?
    Šta su radile kada su ubijeni gardisti?
    Šta su radile kada je srušena kuća u Šilerovoj da bi se uništili dokazi?
    Šta su radile…

  5. Znam da po zadatku posete protiv opozicije koja nije sjajna ali ova vlast je najveće zlo u Srbiji

  6. Ovog čoveka ni u kući više niko ne pita za mišljenje . Jedino novinare lista Danas interesuje njegovo mišljenje

  7. Ja nisam iznenađen.Ali Vulin je samo mali piun u svemu tome.Odlican klimac glave ,za svaku politiku i sistem odličan igrač.Samo radi ono što mu se kaže.

  8. Srbija je podeljena u dva tabora žalosno i šta će biti ko to zna i kako ćemo živeti sa ovakim standardom dalje niko se ne pita nepita se niko kolike se cene inflacija kamate samo rastu a plate i penzije bedne Ova Sr nikako napred da krene. Nego samo 30 g tavorimo dok dr drž krenule napred i narod ima dobar standard a mi ?

  9. Sve što je ovde Đilas rekao, potpisujem. Ovo sa Vulinom je samo još jedno upozerenje Vučiću od SAD. To pokazuje da se Vučiću ne veruje, ali još uvek računaju da isporuči kao zapovednik kolonije srpske ono što je obećao. Mene interesuje šta je PRAVA alternativa tome? Ko je PRAVA alternativa Vučiću?

  10. Svako ima pravo na svoje mišljenje o Đilasu, osim botova koji i dalje plasiraju tuđe, ali čovek je u ovom slučaju potpuno u pravu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.