Dragojević na Tviteru: Ponošev odgovor o Mladiću jedan od najboljih koje sam čuo

U savetničkom timu Zdravka Ponoša, predsedničkog kandidata Ujedinjene Srbije – Srđan Dragojević i Siniša Kovačević zaduženi za kulturu

Ostavite komentar


  1. Dosta mi je više priče o Srebrenici
    Pojma nemate. Kako ni jedan musliman ne spominje dešavanja pre Srebrenicw gde su pobijeni srpski seljaci i deca, a mi se utrkujemo tko će se više dodvoriti.

  2. Vesko, da Srebrenica nije bila briljantna vojna akcija, to niko nije ni rekao. Ponoš je razdvojio akcije u toku rata i na kraju rata a tu su akcije u i oko Srebrenice.

  3. Miloše, navedi eko mesto u BiH gde su masovno stradali srpski seljaci i deca. Neću o Srebrenici a da te podsetim na Višegrad, Sarajevo, Ptijedor…

  4. Spadaju li u ,,briljantne“ vojne akcije opsada Sarajeva u kojoj je ubijeno 10 hiljada civila i hiljadu šesto dece, napadi na zasticene zone UN, etnička čišćenja, prekomerna granatiranja, likvidacije i rušenja verskih objekata. Sve se ovo dešavalo pre masakra u Srebrenici i dokumentovano je na 500 hiljada stranica dokaznog materijala u Haškom tribunalu.

  5. Srebrenica se dogodila pre 26 godina. Molim odgovor, da li su se hrvatski funkcioneri izjasnjavali npr.o zlocinu nad Srbima u Glini 1967.godine?

  6. Vi što ste sa Jim isti ste kao on, to je vaš ponos. Kad je predsednica sudskog veća katambe Tatambe mogla da kaže da je Mladić nije ratni zločinac vi to ne možete da kažete. Šta ste vi, anglosaxonci?

  7. Pa zar nije i Hitler bio briljantan kada je za nekoliko nedelja porobio celu Evropu pa onda opet zlocinac nad zlocincima Pa zar takozvana JNA nije cinila zlocine ?

  8. Treceg dana agresije na BiH i bespomucnog granatiranja Sarajeva Mladic je snimljen kako govori koliko plotuna na Predsjednistvo, oliko drugdje i onu na kraju“Gadjajte Velushice, tamo ima malo Srba“. Ponosh je ipak u krivu, jer je za Mladica JNA vec odradila posao i zauzela sve sto je htjela. „Narodnoj vojsci“ nije imao ko da se odupre.

  9. Miloshevic bi mogao da bude ponosan na svoje delo jer ga evo cak i Putin kopira. Za Riplija, stvarno.

  10. Ja se izvinjavam , jeli to onaj Siniša Kovačević što psuje javno političke protivnike i koristi rečnik zadnjih uličara hoće da bude savetnik za kulturu ?

  11. Poštujem vaše žrtve žao mi je svih, bez obzira koje su nacionalnosti. Alli bilo je i srpskih žrtava. Tokom 1992. godine, ubijeno je oko 3.500 Srba u Podrinju. Ako ne verujete meni, imate članke na BBC i CNN portalima.

  12. @Gero CA: Livno (preko 100 Srba), Konjic (preko 100 Srba), Glamoc (preko 100 Srba), Sanski Most (preko 100 Srba), Bosanski Brod (preko 100 Srba), Bosanski Petrovac (preko 100 Srba)… Sve zajedno preko 32 hiljade srpskih civila je stradalo u Bosni.

  13. Pojedini ovdje stvarno vjeruju da su Ukrajinci preshli u Rusiju da ih napadnu!? To je proizvod vjerovanja u ono sto ti se svidja a ne sta je istina. E, ovi ce sad postaviti pitanje „A sta je to istina“? Istina.

  14. Ako je rat produzena ruka neuspesne politike,kakvu poruku saljemo stavljajuci bivseg ratnika na Celo drzave

  15. Narode Srpski narode?Daj presaberite se i pocnite drugacije razmisljati ne osvrcuci se na proslost.

  16. Kako moze taj Ponos da uopste nesto kaze u vezi Generala Mladica?On je naziv GENERAL stekao u borbi i vecito ce biti ponos Srpske vojske dok taj Ponos od obicnog podoficira(vodnika)za kratko vreme(par godina)uz pomoc Tadica i Nato postaje general?On bi sa postovanjem trebao da se obrati Generalu Mladicu

  17. Lako je sad biti vojskovođa kada je rat završen.Mladić je brano državu nije osvajač.A šta je trebao? da skine i baci uniformu?A svi ostali nevini A Mladić sam kriv?

  18. Bre Dobro jutro dragi moj Rodjo u tudjini ja Mislim da Za Mr.Ratka Mladica Antihristu I nevernika I Komunisti treba priperimiti omcu.oko Vrata kao na Divljem Zapadu -Omca -2(Dva).!?

  19. PonoS je predsednik kakav treba namučenoj i opljčkanoj Stradiji. Nikada nisam čuo smisleniji odgovor na temu “Mladić”. To što je pobedio balije i spojio koridorom Banja Luku sa istočnim delom RS je spaslo Srbe od pokolja balija i mudžahedina. Sarajevo je bio legitimna meta, jer su iz njega delovali mudžahedini i klali Srbe u okolnim mestima! Bravo za PonoS-a!!!

  20. Lele, kakvi jezivi komentari…prebrojavanje žrtava na nacionalnoj osnovi . Vrh sramote je komentar da je Mladić branio narod! Genocidom branio narod od – genocida.??

  21. Briljantan vojnik, oficir. Platio veoma visoku cenu za svoje uspehe (ubistvo ćerke). Spasio mnoge živote. Srebrenica, krenimo redom
    – Muslimanske snage bile naoružane u zaštićenoj UN. zoni, iako su morale biti razoružane.
    – Naser Orić je iz te zaštićene zone počinio mnoge zločine u okolnim mestima.
    – General je izveo briljantnu akciju, civile pustio, a streljao samo one koji su počinili zločin.
    – Muslimani su naknadno višestruko umnožili žrtve u Srebrenici.
    Svi oni koji se slažu sa NATO verzijom su sluge okupatora. Muslimani zaboravili prirodni zakon- princip akcije i reakcije- i što su tražili to su i dobili.
    Uostalom nisu Srbi počeli rat u BiH, no muslimani napadom na svadbeni povorku. Posle su napali i kolonu vojnika koja se po dogovoru povlačila. I šta bi htjeli više. Niko ih nije bio po ušima da se kače sa nama. Napali ih Ameri, a cilj je bio da im se proredi broj. Samo Vi, budale, slušajte kauboje, daleko ćete dogurati. Nisu Vam bili dobri vekovni prijatelji, kumovi, komšije, no poverovali degenericima sa one strane bare.

  22. grafjani Srbije nemoze Ponos prevariti znamo kakvo je njegovo misljenje i ciji je projekat ali je sramno za njega da je uopste prihvatio da on bude kandidat pa zasto Djilas kada sebe smatra tako jakim nije izasao sa svojim imenom i prezimenom mada od njih dvonice nema nista

  23. Mozda Mladic ne bi uradio to sto je uradio da je Ponoš bio tamo gde mu je bilo mesto. Ako ovaj nazovi general misli da je narod zaboravio kako je branio Krajinu – grdno se vara.A narod pamti i unistenje silnog naoružanja koje je taj isti narod platio,kroz poreze, svojoj vojsci.,, generale ,, predvidjam ti manje od 1% glasova.Za tebe i te oko tebe i to je previse.Stidi se.

  24. Pametno je ovo za tim savetnika, Ponos se iovako ni u sta ne razume! A rat i vojne akcije komentarisu oni koji nikada nisu obukli vojnicke cizme, I nije ih sramota da o tome prosipaju pamet!

  25. Dragojević je blokirao sve korisnike tvitera koji ne misle kao on i koji mu se ne dive kao nekakvom velikom umetniku i misliocu. Možete onda zamisliti stepen demokratije te nove vlade u kojoj bi on učestvovao. Ta komunjara bi bukvalno progonila neistomišljenike kao što je to radio i njegov idol Josip Broz.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.