Drašković: Đukanović i Vučić meta istog atentatora 1Foto: www.mc.rs

Predsednik SPO Vuk Drašković kazao je da isti oni koji su pripremali zlo u Crnoj Gori i kojima je meta premijer Milo Đukanović danas vrebaju i predsednika srpske Vlade Aleksandra Vučića.

„To je isti rukopis, ista banda! Dok se to ne demontira, nema nam spasa. Pritom, isti oni koji su pripremali zlo u Crnoj Gori i kojima je meta Milo Đukanović danas vrebaju i Aleksandra Vučića. Suštinski, njih dvojica su meta istog atentatora“, kazao je Drašković u intervjuu Pobjedi.

On je rekao da se Evropa danas s pravom plaši sukoba među balkanskim narodima, „istorijski talentovanim za ludilo i smrt“.

„U geostrateškom smislu, takav bi Balkan Rusiji mogao poslužiti kao žeton za veliku igru oko Ukrajine. Jer, kakva je da je, Rusija je ozbiljna država, sposobna da lako destabilizuje Balkan. Upravo zato nijednog trenutka nisam posumnjao da je 16. oktobra u Crnoj Gori pripremano krvoproliće i likvidacija Mila Đukanovića, a sve sa ciljem da se spreči ne samo ulazak Crne Gore u NATO, već i u EU“, rekao je Drašković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari