Drecun: Donošenje statuta o Trepči nije samo političko, već je i pravno nasilje

Ostavite komentar


  1. Dozive poraz oko clanstva u Interpol, prebace se na takse. Zbog velikog pritiska i tu ce morati da popuste, pa bitku prebacuju na Trepcu, i tako u krug.

  2. Ako je Trepča u Srbiji, zašto je Dačin kao Premijer, Predsednik SPS-a, Pregovarač u Briselu i Ministaar policije – integrisao administrativnu liniju u granicu sa albanskom carinom (zaokružio suverenitet Kosova po Briselskom sporazumu-BS). ugasili sve državne institucije Srbije, Srbe ugurali u albanske institucije? Bilo je na hiljade kritika i komentara naroda kako će Srbija da dokaže vlasništvo na Kosovu, nad Trepčom… kada je predala teritoriju Briselskim sporazumom, pred svršen čin, ali zbog političke diktature i cenzure naroda kritika je blokirana.
    STOP Briselskom sporazumu dok još ima vremena!!! – HOĆEMO KIPARSKI MODEL STATUSA Kosova???

  3. Kosova je nezavisna derzava i trepca se nallazi u toj zemlju sta cete vi u serbij da se tu mesate.

  4. Ako je pravno nasilje prema Kosovu,to sto ste Bor dali kinezima,onda je isto nasilje prema Srbiji,sto je Parlament pravno regulisao Trepcu.Srpska politika ne treba da se pravi corava pa da neuvidja da se radi o teritoriji koju ne kontroljise, a jos vise, deo je druge drzave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.