Drecun: Kurti je velika prepreka za nastavak razgovora

Ostavite komentar


  1. Kvazi novinar, poslanik vecine i ljubitelj predsednika. Ustvari,ljubitelj svakog rezima, kao i onaj sto ce biti ambasador u Moskvi. ML.

  2. Doslo tesko vreme. Sa onima ste trgovali na jahti, a ovog je izgleda tesko odvuci na jahtu pa je odmah nastao problem.

  3. Nema mi nista milije od toga sto je Kurti dobio na izborima. Sada ce da potpuno marginalizuje tzv srpsku listu i da u vladu ubaci bar jednog postenog Srbina. To znaci da kriminalci koji predstavljaju tu nazovi srpsku a pravi izraz je kriminalnu listu nece vise moci da se bahate i svercuju kao i do sada, da vucic nece moci nikoga da ucenjuje i da Aco Srbine odlazi u istoriju…nista mi milije od toga nije.

    1. Po ustavu R. Kosovo mandatar MORA saradjivati sa Srpskom Listom odnosno legitimnim predstavnicima Srba koji su legitimitet stekli na IZBORIMA, i da nije obaveza za deset mandata za Srbe oni bi ih i onako sa 6,64% obezbedili. Oni koji nisu prosli na izborima ne mogu proci ni u parlament ni u vladu. Jedina mogucnosti da uvede podobne Srbe je da nekog od njih, npr. Radu Komsic i Nenada Komsica uclani u Samopredeljenje i oduzimajucu mandat onih koji su izneli kampanju na svojim ledjima. Svaki drugi pokusaj da umanji izborni uspeh Srpske Liste i njen legitimitet moze ga kostati da kao pre dve godine i ako drugi ode u opoziciju.
      Ali strasno je to @Vladimire da ti kao Srbin preko 50.000 Stba, dakle punoletnih bake i delete, oceva, majci i sestara i brace, dakle 99% Srba na KiM proglasavas kriminalcima, svercerima i ubicama.

  4. Drecun je problem za nastavak pregovora. On je ratni huskac iz vremena Milosevica. Treba ga lustrirati.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.