Društvo lekara Vojvodine uručilo „Hipokratovu medalju“ Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


  1. Само се шлихтајте и понижавајте, зар је новац уложен у здравство његов лични новац?

  2. Bio kod pulmologa u Beogradu.
    Participcija za sve i svašta. Filter za spirometriju kupujete u apoteci par stotina metara niže. Na kraju analiza krvi i kada su stigli rezultati, doktorka pita a gde je CRP? Zove sestru, ona sa mnom ode do laboratorije, tamo saznamo da nema reagensa. Tda to sazna sestra, pa obavesti doktorku, savršeno. Odem i uradim privatno,
    Bravo predsedniče, još više bravo za Društvo lekara Vojvodine.

  3. Evo me u KC Novi Sad, ležim zbog hirurške intervencije. Plafon po sobama otpada, kreveti razvaljeni, posteljina isflekana i iscepana, toaleti Bože sačuvaj…A hrana, e to je tek posebna priča

  4. Činjenica je da je zdravstvo Srbije dosta napredovalo u pogledu uslova rada, kvalitetu pruženih usluga, kao i broju zadovoljnih pacijenata. Vučić je zasluženo primio „Hipokratovu medalju“.

  5. Lidija, draga moja, nije šala! Još od početka devedesetih su zdravstveni radnici u svakoj ustanovi a samim tim i u društvu lekara politički podeljeni. Dele se i mrze se zbog političkog opredeljenja a nema međusobnog poštovanja zbog stručnosti. Ja nisam lekar ali sam petnaest godina radio u zdravstvenim ustanovama. Iskreno – smučili su mi se!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.