Državni vrh na aerodromu, opozicija na Trgu republike

* Građani će na aerodromu Batajnica imati priliku da vide ruske migove 29, a dolazak je potvrdio i ruski ministar odbrane Sergej Šojgu - aeromiting je u podne, dolazak posetilaca do 11 časova * Jankovićev PSG u 19 sati ima protestni skup, a Ne da(vi)mo Beograd sat kasnije concert * Vuk Jeremić: Dolazimo, ali ne organizujemo, u pripremama smo za osnivačku skupštinu stranke
I vlast i njeni protivnici obeležavaju 20. oktobar - Dan oslobođenja Beograda

Ostavite komentar


  1. Jao, koliko mnogo dešavanja će biti u petak u Beogradu… Najzanimljivije mi je to najavljeno za popodne…

  2. Problem opozicije je što vlast, za praznik, nudi: aero miting, paradu, džabalesku ekstra provod, a opozicija: šetnju, manji koncert i opasnost da (zaluđeni) građani shvate gde su pogrešili i moranje da sami uzmu svoju sudbinu u svoje ruke. Mnogo je lakše sedeti pred malim ekranima (posle "veličanstvenog" mitinga) i slušati (uz razgolićene i unižene pevaljke i starlete) o "najvećim postignućima" ove krimi vlade. Živela Srbija. Oslobodi se Beograde!

  3. Što nisu ranije stavili te svoje proteste i koncerte? Ah, da, morali su da ukombinuju sa paradom kako bi mogli da stignu na oba mesta

  4. Na ,"lep" nacin ovi iz opozicije zele prikazati ljubav.Zar I na taj Dan ne mozete ispostovati zrtve I ljude koji su branili Beograd.

  5. Vojni defilei su zaista nešto prelepo. Ovoga puta videćemo i akrobate iz Rusije. Biće ovo prava parada ponosa.

  6. Povodom proslave Dana pobede nad fašizmom Vojska Srbije će građanima prikazati svoje sposobnosti manifestacijom gde će učestvovati više od 2.200 pripadnika vojske, ali i 130 vozila i 30 vazduhoplova ratnog vazduhoplovstva.

  7. Opozicija 20. oktobra treba da proslavlja Dan oslobađanja Beograda, a ako žele da protestvuju, za to postoje drugi dani.

  8. Građani će povodom Dana oslobođenja Beograda, na aerodromu Batajnica imati prilike da vide ruske migove, a takođe će biti prikazan i deo operativnih sposobnosti Vojske Srbije

  9. Opozicija i ovog puta pokazuje sebičnost i nepoštovanje prema sopstvenoj državi.Ovakvim skupovima pokazuju da su im sopstveni interesi iznad naroda i države!

  10. Vojna svečanost u saradnji sa Rusijom. Jedinstvena prilika da se vidi nastup grupe "Striži" iz Ruske Federacije. Bas se radujem, to treba doziveti. O drugim skupovima necu da komentarisem. Samo da se ne pokvari vreme. Uvek je razlog malog broja gradjana na opozicionim skupovima , " zbog lošeg vremena."

  11. Pardon, slavite a ne kazete koji je to "vrhovni Komandant" oslobodio Beograd? Gde su oslobodioci, valjda ih ima zivih?Ko nam je doneo slobodu( nije valjda tvoj Vrhovni komandant Vucko) Vulinobatino jedna?!Znam, istina vas razgolicuje, zato je mrzite! Mrzite, vi zaista mrzite istinu! Bogovi( mi izgladnjeli) ce vas smozditi, uskoro. Pre Nove godine. Birajte vazduplohove za Moskvu, kod tetke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.