DS doneo odluku o bojkotu izbora

Ostavite komentar


  1. Mnogo narod briga da li ce totalno nebitni DS da „bojkotuje“ izbore. Ne smete ni da izadjete na izbore!

    1. Svi ste isti kad dodjete na vlast samo mislite n vas a za sirktinju niko ne misli .Svi obecavaju za bolji zivot i kako su blate sve vece ,kad u platu obracunavaju i topli obrok ,prevoz i regres .Radnici koji rade na puteve po 10-12 sati rade po suncu ne moraju ni da jedu ni da piju .

  2. Niko nema bedniju opoziciju u svetu od ove srpske opozicije.Ni u jednoj zemlji opozicija ne traži da najjača stranka i njen predsednik ne učestvuju na izborima samo ovi naši „genijalci“ a nisu svesni da ni ako SNS ne bi učestvovao na izborima oni ni tada ne bi pobedili

    1. Ko Vama drma kavez, Milijana? Izađite na izbore ako mislite da treba, ali poštujte i volju onih koji su stava da nema smisla (sa)učestvovati na njima…

      Simple as that.

    2. Niko neme ni goru i korumpiraniju vlast koja je osiromasila svoje gradjane toliko da imaju najmanja primanja i najmanji privredni rast u Evropi. Tako da mu dodje na isto.

      1. Nije ova vlast osiromašila građane, već demokrate prodavši sve što je vredelo i što je moglo da se proda. Teško je to preko noći ispraviti, ali uz predsednika Vučića i njegovu politiku svakim danom smo sve bliži boljoj i jačoj Srbiji.

  3. Demokrate su stranka sa vizijim i misijom. Oni su brilijantno započeli novi treći milenijum demokratskim promenama jadne Srbije. Uništavanjem društvenih preduzeća, koje je izazvalo takve patnje Srbije da su pogubniji od Kosovskog Boja iz 1389 – te. Trezven čovek se pita koi naš naeprijatelj šapuće ove katastrofalne ideje. Suviše je Srbija mala i nejaka da se neko ovako istorijski neodgovorno igra sudbinom ovog naroda.Jedina nada je da istorija to ne prašta.

    1. A inace su drustvena preduzeca radila sjajno posle sankcija i SPS pljacke 90″,sa alatima i infrastrukturom iz 50″,posle bombardovanja….

  4. Jel’ su odluku donele ove dve zastave ili prepuna sala od preko u opstini Starog grad. Vi kao nemate fotografiju sa dogadjaja ilii necete da je objavite….

  5. Nadam se da su objasnili pristalicama da ne ocekuju nikakav rezultat sada,vec kako rekose strucnjaci,inace autori 42 predloga za slobodne izbore,da je bojkot prvi korak u borbi za bolje uslove na nekim buducim izborima.A do tada ,isto.

  6. – Odluku podrzavam i pozdravljam – pravilna je i jednima moguca.
    – Nadam se i da ce shvatiti da zbog ovakve odluke ni ulicni cirkus pod nazivom „jedan od 5 posto“ vise nema smisla.

  7. Nadam se da se odluka o bokotu izbora odnosi samo na republicke. One lokalne nemojte ni slucajno da bojkotujete – kuca se gradi od temelja odn. od lokala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.