DS pita Ružića kako je teoretičarka zavere izabrana za profesora Univerziteta

Ostavite komentar


  1. Ovo treba da pročitaju stotine hiljada naivaca pratilaca nebuloza pomenute Mire Alečković, i da se izvine svima koje su vređali, zbog ukazivanja na njeno služenje postojećem režimu!

  2. Ako je spremna da ode u Prištinu, čestitam joj na hrabrosti koju mnogi njeni kritičari nemaju.

  3. Mila Alečković je za sve vas intelektualna i moralna gromada. Kog ste vi našli da komentarišete.

  4. Termin ‘teorija zavere“ je izmislila CIA, I uglavmom se ispostavilo da to nisi bile nikakve teorije vec uistinu zavere. Kod nas ne postoje partije vec interesne gripe kojima je jedino cilj parazitski zivot na stetu obicnog naroda. Iz tog razliga nista Im neverujte vec mislite svojom glavom.

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 10

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.