DS zatražila informacije od BIA o slučaju Ivanović

Ostavite komentar


  1. Gosp. Balsa, pa gde Vi, zivite poslednjih 30tak+godina? Koje „operativne podatke“ mislite da ce Vam predati u(bilo kakvoj formi)odeljenje BIA? Amaterski, nema sta!

    1. @lovac na potezu
      DS, trazi od odbora za kontrolu bezbednosnih sluzbi… tako bar stoji u tekstu a sto ti LOVAC nemas mozga da svatis sustinu teksta to je manjkavost pameti. Znaci da Balsa to dobro zna ko ima pravo traziti i sta ima pravo traziti…
      Zakonom je sve regulisano a sto se zakon ne postuje to je druga stvar.
      Tako @Lovac ne komentiraj nije tvoj mozak za takve stvari….

      1. Pusti filozofiranje, filozofe!
        Da li je slucaj „zakljucen“? NIJE! Da li je istrazni postupak u toku? DA, jeste istraga je u toku! Da li ce operativni tim dati opetativne podatke od znacaja na uvid „odboru“dok je istrazni postupak u toku? Pa, nema sanse, filozofe! Slab ste Vi filozof, a jos slabije poznajete politiku bezb. sluzbi! I da, Balsa ima pravo da trazi ali nista znacajno(poverljivo)NECE dobiti! ‘Ajde, je li sada malko jasnije il’ da Vam crtam? Hahaha, filozof gde se, i sto se zanosite „k’o m*da u kosidbu“!? .. sto bi rekli nasi djedovi. Nije lepo omalozavati nekoga, a biti sam veoma naivan.Aj, pozdrav, pa sad sam malo filozofiraj onako, solo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.