DSS: Amerika ohrabruje Vučića da prizna secesiju Kosova

Ostavite komentar


  1. Priština je pod uticajem i zaštitom Amerike tako da je uloga ove velesile u rešavanju „kosovskog čvora“ veoma bitna.

    1. Ja bih rekao da je najbitnija nasa uloga, a istovremeno tvoj komentar i nema puno veze sa saopstenjem DSS-a, tako da mi lici kao da ti je odnekud poslat da ga objavis.

  2. „…tako ‘ohrabreni’ predsednik Srbije pokušava da obeshrabri srpski narod da istraje na očuvanju integriteta svoje države, u čemu ima otvorenu i prećutnu podršku i najvećeg dela opozicionih stranaka“.
    DSS je u pravu. Nema ni glasnog niti jedinstvenog stava opozicije po pitanju KiM, a DSS je oduvek protiv secesije i priznanja KiM.

      1. Просто, када се затвори Бондстил и Американци оду, ето Косова у својој матици. И Турци су овде вијали вековима, па ни љихова није горела до зоре. То многи знају, па је потребно да председника „охрабре“ да што пре „одради“.тај послић.

  3. Dokle cete vi iz DSSa da tupite o nekakvoj secesiji Kosova!? Vi znaci jos uvek sanjate da cete jednog dana nastaviti da jasete Albance; pa nece moci vise dragi nasi primitivci! Vama su guzice zinule za teritoriju a Albance biste verovatno proterali u Albaniju! Pa ni to vise ne biva jer smo 99 dobili po nosu zbog tog ciscenja…

    1. Na osnovu čega si to zaključio, kada se u ovoj izjavi ništa od ovog što si naveo ne spominje? DSS se od osnivanja zalagala za mir i demokratiju i jedna je od retkih partija koje nisu imale paravojne formacije ili podržavale ratne lidere preko Drine. Za razliku od nekih partija i političara, koji su 90-ih imali ratno-huškačku retoriku, a sada postali veliki mirotvorci, DSS nikada nije pozivao na sukobe i mržnju prema drugim narodima, verama ili političkim protivnicima neistomišljenicima… Proterani Albanci su se nakon par meseci vratili na svoja ognjišta, dok Srbi već 20 godina to ne mogu.

  4. Srbija je uvek spremna za nastavak pregovora,ali to ne znači da ćemo dozvoliti da nas bilo ko ucenjuje i ponižava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.