DSS izlazi iz koalicije

Ostavite komentar


  1. O kakvim ovi izdajnicima govore, kad su oni zajedno sa Kostunicom aminovali najvecu pljacku u istoriji Srbije.

    1. Nele:Ovi iz DSS su izgleda zaboravili koje u Srbiji bio na vlasti kada je Kosovom proglasilo svoju nezavisnost.

    1. Era:Nisu ih naprednjaci trebali ni da primaju u koaliciju.Od njih nisu imali nikakvu korist.

    1. aca:Ovi su se do sada vrzmali oko 1% podrške graćana, sada neće imati ni toliko.

  2. Nema potrebe da se Kosovo uzima kao neki merodavan pokazatelj, jer je jasno da ova vlast nije odgovorna za ovo stanje, i da pokusava da izvuce najbolje iz ove situacije.

    1. Kosta:Ovi iz DSS da imaju imalo morala ne bi se uopšte oglašavali po pitanju KiM. Pa upravo su oni bili na vlasti kada je Kosovo proglasilo svoju nezavisnost.

    2. Za 6 godina pregovora su uspeti da povuku Srpske institucije sa Severa KiM, da dopuste formiranje granicnih prelaza I Siptarske carinike prema ostatku Srbije, Vucic pregovora sa Tacijem, znaci predsednik sa predsednikom, Vucic kaze da vodi MEDJUNARODNE pregovore I tvrdi da nije uspeo da ispregovara ni jedan metar a za uzvrat je sve dao. Trazite od voljenog vam predsednika da objavi text briselskog sporazuma pa citajte sta pise, onda nece moci da vas laze. On je obecao Merkelovoj da ce omoguciti Kosovu stolicu u Ujedinjenim Nacijama pa pisite prijave da budete ambasadori Srbije na Kosovu.

  3. Baš me interesuje šta su im obećali Đilas i Jeremić, ovi politikanti iz DSS-a previše vole fotelje i pare da bi se toga odrekli…znači da je dobro podmazano ovo…švajcarci, dolari, evri…nije ni bitno, bitno da šuška.

    1. Zare:Pa jedino su im mogli da obećaju da će i dalje biti ispod linije koja označava cenzus.

  4. Da li su zaista predsednkove izjave razlog napustanja koalicije, ili glad za vlascu i vecm parcetom kolaca???

    1. Aca krstic:Pre ću se ja popeti na Mesec nego što će se oni dočepati vlasti.

    1. koja:Mogu da pregovaraju do mile volje ali od tog Saveza nema ništa. Oni da su mogli zajedno ne bi se ni rasturali.

  5. Ja se iskreno nadam da ce DSS uci u Savez pa da narod lepo na izborima svima njima da sud, i lepo ih posalje u politicku penziju jer zbog takvih kao sto su oni samo mogu da koce napred ove divne zemlje.

      1. @Pera Mitic: E moj Pero, ti si šabane zaradio sendvić i to onaj žuti, još bar kada bi bio kvalitetan bilo bi dobro! Šta ti majstore nije jasno u ovom komentaru od Ljiljane kada joj nudiš sendvič? Pa toliko su vam zatrovali mozak da niste ni svesni da VI jedete sendviče i to Đilasove, Jeremićeve i to one najjeftinije, jer oni čuvaju dolare za njih, a za vas ih boli ona stvar! Kada vidite da ste nemoćni i kada shvatite da vam neko govori istinu, vi odmah potežete neke sendviče, toliko jadno i toliko patetično i zato ćete da doživite takav debakl na narednim izborima da ni za sendviče nećete da imate!

        1. A onako od mene – posle sljedećih izbora treba te naći i lepo ti………. a zabraniti da plačeš. Nije kriv ovaj na vlasti već ovakvi debili koji za sitne pare baljezgaju.

  6. Oni imaju opsesiju prema Vucicu i SNS.A sve daju od seebe da Pristinska politika dobije legitimitet u UN.

  7. Pa DSS je bio na vlasti kad je Kosovo proglasilo nezavisnost, zašto nisu reagovali tada?

    1. @Milica: Pa jesu reagovali, Koštunica se pogubio, nije znao šta da radi jer je imao dogovor sa zapadom, pa su ćutali kao zaliveni, i ćutanje je neka reakcija, zar ne?

      1. Није баш Коштуница али јесу високи функционери ДСС – Драган Шормаз, Андрија Младеновић, Радојко Обрадовић, Петар Петковић, Ненад Поповић. Где си су ти људи сада?!

  8. Добро је да се реагује на издајничку и штеточинску политику Александра Вучића. Власт СНС је постала камен око врата Србије.

    1. @Ана: Bravo mala, zaradila si sendvič od Đikija i Jeremića, samo im reci da bude kvalitetan, da malo promene te dolare pa i vama da daju malo „kvaliteta“! Samo mi molim te objasni šta je ovde izdajnička i štetočinska politika AV?! Šta je onda ćutanje na pogrom Srba sa KiM 2004. g., šta je onda ćutanje na proglašavanje nezavisnosti šiptara 2008. g., šta je onda izmeštanje R1244 iz SB UN u EU, šta je onda ono nakaradno postavljeno pitanje u MSP-u u Strazburu, a šta je onda ono potpisivanje Briselskog sporazuma 2012. g. pre pada sa vlasti, ako je po tebi ovo izdajnička politika AV-a, šta je onda sve ovo nabrojano po tebi, ostvarivanje srpskih nacionalnih interesa?!

      1. Жутаћи су направили много грешака, посебно Тадић али нису прешли црту која одваја грешку од свесне издаје. Вучић је ту црту прешао још пре 2012. Сада, све више људи увиђа дасе ту не ради о политици већ о најобичнијој огољеној велеиздаји. Највећој издаји у историји овог народа.
        Што се ”ћутања” тиче, то лажеш, онако снсовски. Пази да се не загрцнеш на тај буђав сендвич.

        1. Ne daj se, Ana. Sns sendvič je sve teže zaraditi, namnožilo se botova (to je novo zanimanje za nesretnike sa NSZ evidencije), ali neće to još dugo, u izbore ne verujem (tu su se sns-ovci izvežbali u krađi), ali u onu motku verujem. Proradiće… uskoro…

  9. Program vaše stranke i nazovi koalicije, partnera i ostalih se svodi na mržnju prema Aleksandru Vučiću i ljudima koji ga podržavaju, tim ponašanjem vredjate više od polovine građana Srbije. Na vašem mestu bih se zapitao da li sam ja ispravan ili ipak ne.

    1. Nauči i zapamti botu da vučić nije Srbija,da ga ne podržava ni četvrtina,a kamoli polovina Srba. Svi znamo kakvim lopovlukom,podlim i podmuklim načinima i metodama se služi kako bi dobio izbore. Danas je u Srbiji,svako ko ima gram mozga,ponosa,morala i ljubavi prema svojoj zemlji – protiv vučićeve diktature,neviđenog kriminala i veleizdaje.Srbija nije ni vaša sektaška nakaradna stranka,niti je Srbija vučićev režim. Srbija je beskonačno više,šire i dublje od toga,ali tebi ta tvoja (ne)svest (koja ti dozvoljava da se prodaješ za sendvič), jednostavno ne dozvoljava da to shvatiš. Bilo bi pametno da i vaš vođa prestane svoj nakaradni diktatorski režim,štetočinsku stranku i sebe poistovećuje sa Srbijom. Nisu svi u ovoj državi bez pameti i morala, prestanite da nam vređate inteligenciju i zdrav razum dok vam ne bude kasno. I neka se ne usuđuje vaš vođa da deli i poklanja Kosovo svojim zapadnim mentorima bleru, klintonu i merkelovoj ,i koalicionim partnerima haradinaju i tačiju.Ta srpska zemlja je danas pod okupacijom NATO pakta i vučićevih ortaka tačija i haradinaja. Ali,kako kaže naša stara narodna izreka da „ničija nije do zore gorela“,pa tako neće ni njihova. Prilike u svetu će se kad-tad promeniti i mi to moramo čekati pa makar i 50,100,200 ili 500 godina. A do tada Kosovo moramo da tretiramo kao deo trenutno okupirane srpske teritorije. Kosovo čuva naše rane i kosti naših predaka,tamo je naš narod,naše crkve i manastiri i mi Srbi ćemo se za njega jednog dana ponovo izboriti. A vaš vođa može da deli,prodaje ili poklanja svoje njive u Čipuljićima,ako ih poseduje ukoliko i to nije proćerdao. Na podelu ili bilo kakve druge mahinacije s Kosovom neka ne pomišlja. Ako nije u stanju da se odupre svojim zapadnim „prijateljima“ koji ga drže u šaci i ucenjuju Kosovom – neka podnese ostavku !!!

  10. Za vreme DSS vlasti Crna Gora se odvojila od Srbije a Prština proglasila nezavisnost. O čemu bre oni pričaju??????

  11. Pa sta ako zele da raskinu koaliciju. Trebali su i pre. Nikada nisu bili o nicemu obavesteni, ostali su u mraku neobavesteni.

    1. @sasa: Ma niko ne kaže da ne treba da raskinu, već da ne lažu o razlozima raskida, izdajice ovi, izdajice oni, a kada se vratiš samo malo u prošlost ispada da su izdajice oni sami tj. tada DSS sa Koštunicom!

  12. A da se DSS osvrne malo u proslost? Oni su ti koji su dozvolili da se ova drzava razbije. DSS je krivac za odvajanje Crne Gore, njihova nedela su dovela do toga da Pristina u medjunarodnoj zajednici stekne kljucnu podrsku za jednostrano proglasenje nezavisnosti. Oni koji su odgovorni za raspad sopstvene zemlje sada moralisu. Umesto da se opamete, oni se i danas hvataju sa onima koji pokusavaju da upropaste ovu zemlju, sa onima koji su doveli Euleks i jos mnostvo losih stvari ucinili za Srbiju. Da malo manje usmere mrznju prema Vucicu i pozabave se sobom, lakse bi im bilo. Ali opsesija je cudo…

  13. Uhhh pa zar nije vise od 3/4 odbora DSS preslo u SNS?Jako pompezan naslov aa vatre nigde, jedna marginalna stranka koja nmz da predje ni onaj minimum, ciji je tadasnji predsednik Vojislav Kostunica potpisao kapitulaciju Kosova i Metohije i predao je siptarima na upravljanje.

  14. Ova opsesija Vučićem(koja prelazi u bolest) i mržnja prema istom su jedini politički program DSS-a. Mi pamtimo ko je odgovoran za razbijanje države, ne patimo kolektivno od amnezije.

  15. Pitanje Kosova nije od juce, dok ste vi bili na vlasti talozilo se sve, kad ce kulminirati to cemo videti. Ovi se bore i nadam se da cemo uspeti da ga sacuvamo!

  16. I bilo je za očekivati. Šta drugo da se desi kada su se bavili isključivo kako da unište Vučića!

  17. Računaju na zapaženu ulogu u novoj verziji DOS-a, valjda adekvatnu onoj u originalnoj verziji 2000. godine. Ali iskustvo koje je narod imao nakon petooktobarske revolucije, prevelika je prepreka za političku reprizu.

    1. @Dragomir: Kakav bre braco crni DOS?! Pa narod samo jednom sebi može da se po.ere u tanjir, više ne, zar je malo nesreće doneo tada DOS od 2000-2008 pa onda DS nastavio da širi nesreću do 2012, što je mnogo, mnogo je!

  18. Kakav to program ima DSS?! Imaju li neki uspeh za pohvalu?! Imaju , kako da ne : dok su vladali sa Jeremićem , Đilasom ,… fabrike su nam pozatvarane , država nam se raspala , Kosovo proglasilo nezavisnost , … a, da oni nisu ni prstom mrdnuli!

  19. Da li su svi obavešteni o ovome? Da im neko ne promakne sa informacijama. Hahahah

  20. Botovi su se jaaako uzmuvali. Cuju se do neba. Izgleda kao jos jedan ‘prst u oko’ vucicevoj izdajnickoj politici? Znaci, sve je istina sto DSS tvrdi? … Na kraju balade, Vucic ostaje sam sa sobom, … i svojim mentorima iz Brisela i Vasingtona, punim brodom sendvica i par hiljada botova, … ?

  21. E bas mi je drago, i da se nikad vise ne vrate na vlast u bilo kom obliku. Hvala im za rasprodate drzavne fabrike, odlazak CG i proglasenje nezavisnosti Kosova, ne treba vise da rade za nacionalne interese dovoljno su uradili. I nek pozdrave Kostunicu i pozele mu srecan brak sa jos nekim ko nije macka.

  22. DSS je odavno izgubila kompas i dobar deo članstva, ovim potezom zakucavaju sebi ekser u slepoočnicu.

  23. Da podsetim ove silne i pametne komentatore i botove da je Kosovo izgubljeno 99. godine za vreme Milosevica i Vucica i to trajno.Ovo sto se sada pregovara to je samo friziranje momentalne situacije.Prema tome nemojte biti glupi koliko jeste.Manite Kosovo od njega se ne zivi,gde je razvoj privrede ,gde je siromastvo gde je danasnja pogubna politika.Ali za sendvic moze sve.

  24. Najveću izdaju ste počinili vi, ako se ne sećate. Koliko ste samo lopovskih privatizacija odradili. Pokupili sve što se moglo pokupiti. Zemlju ste doveli u stanje pre bankrota.

    1. Vidi Zvonko, ne mozes njima sa ‘Vi’. To je isto ‘Vi’ kao kada onaj Koraksic crta tvog Idola sa zardjalom kasikom, jer i to su ‘Oni’ – Radikali, Vucic, kasike i devedesete. Ne mozete slediti vaseg novorodjenog briselskog konverta, istog onog sa bosanskih ratista i ‘dobrovoljaca SRSa’ i upirati prstom na one koji su jurili ribe i polagali ispite na fakultetu u vreme dok je neko ‘bankrotirao zemlju’! Ako nista, njihov Sef se posle brljotine penzionisao, a vas posle 25 godina vlasti prevrtanja i foliranja, hoce da vlada jos 25 godina?!

  25. Većih izdajnika od DSS-a zajedno sa Jeremićem i Đilasom u Srbiji ne postoje. Sve su opustošili, prodali, zatvorili fabrike i sad govore o nekom poštenju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.