DSS izostaje sa portesta zbog govornika

Gotovo sve opozicione poslaničke grupe pozvaće svoje pristalice na skup "Stop krvavim košuljama"

Ostavite komentar


  1. ovaj lil je vučićeva opozicija. čudi me da mu ne dajete isti tretman kao i čanku i čedi. šatro je protiv vučića ali nikad ne pristaje ni na kakve kompromise koji bi doneli poene opoziciji. a kad treba da se prepucava sa opozicijom za to je spreman ko zapeta puška.

  2. Ovakve izjave predsednika jedne države su sramota. Kakvo je to ponižavanje ljudi koji protestvuju protiv nasilja i načina razmišljnja. Zar predsednik jedne države ne treba da bude predsednik svih građana, zar ne treba da se trudi da pomiri sukobljene strane. Zar ne treba da sarađuje sa opozicionim strankama? Zašto svojim izjavama i ponašanjima stvara haos u odnosima među ljudima u Srbiji umesto da teži pomirenju. Zaboravlja da je za vladajuću stranku glasalo samo 26% ukupnog biračkog tela!

  3. Да је неким случајем, Вучић у ситуацији да организује митинг против самога себе, онда би направио списак говорника какав је предвиђен за суботу. Не могу да верујем да интелигентни и способни људи какви Јеремић и Ђилас сигурно јесу, дозволе да име неко ”ували” Мирјану Карановић и Душана Миловог Вујошевића. Ово није пуцањ у сопствену ногу, већ директно у главу.

    1. Da je ovo neki nacionalistički skup, Mirjana Karanović ne bi pristala da na njemu govori, ali nije i ona kao izuzetno pametna žena, velika glumica i osoba koja je rado viđena u celom regionu je pozvana da govori na ovakvom skupu.
      Duško Vujošević nikada se nije deklarisao kao pristalica Đukanovića, bliži mu je Vučić nego Vujošević, koji se uvek deklariše kao Srbin- jugoslovenskog opredeljenja.
      Oni sigurno ne bi učestvovali ni na jednom skupu podrške Vučiću, a možda se ne dopadaju Dverima, ali samo njima.

      1. Хајде да покушам још једанпут, наравно, без бесмислене дискусије о националистичким и ненационалистичким скуповима. Скуп је, бар наводно, замишљен да направи политичку штету Вучићу и СНС. Овако замишљен скуп неће нашкодити Вучићу већ ће му помоћи. И, свако ко има најелементарније познавање политичког деловања, ову чињеницу може да види из авиона. Ако опозиција мисли да буде озбиљна опозиција онда мора да избегава овакве клопке.

  4. Sta ovekivati od postivalaca lika i dela Kostunice i Raskoviceve koji sa DSS bastine nacionalizam 90ih krvi i teritorija i to onih teritirija koje su prethodno 50ak godina bile pod jurisdikcijom drugih naroda i to uz slaganje srbije.
    Tako da mozete slobidno da Dasas uvestite u korpus partije na vlasti kiji samo trenutni greju klupu i cekahu da im Vule dodali neke mrvice. A u sustininideologija im je skroz ista.
    Znacu SZS ako misli da nesto urade moraju imati program a ne samo da su za smenu SNS. Sto nije nedovoljno ali narod zasluzuje dosta bolhe nakon propadanja od 2012.

  5. Pa taj trener je na prvoj stranackoj konvenciji SNS-a,bio govornik i prosipao mudrosti o velikom drzavniku AV,pa kad nije dobio koliko je zamislio da mu treba,on sad kao opozicija.Tipican montegrinsko milogorski licemer!Klasicno pucanje u nogu Saveza za Srbiju,jos jedno u nizu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.