DSS: Ne može i Kosovo i Evropa

Ostavite komentar


  1. Ako sam dobro razumeo , rešenje je zamrzavati konflikt i čekati . Šta, ne zna se . Okretanje sebi ? Ne verujem da je i autoru te floskule jasno šta ona predstavlja. Zemlja nije izilovana od regiona i ostatka sveta. Ako problemi u susedstvu nisu rešeni, ne može ni ona da bude stabilna , a logotovo ako ona izvozi probleme. Dakle, besmislica koja služi kupovini vremena ljudi koji su potpuno odvojeni od realnosti života prosečnog čoveka. Ovo sve govori osoba ( Jovanović) koji pored srpskog ima i francuski pasoš . Za svaki slučaj. Licemerje domaćih političkih elita , koji žive jedan život , a građanima nude nešto drugo , je nepodnošljivo.

    1. Замрзнути конфликт није флоскула већ појам из међународне политике који има јасну дефиницију. А, сада, навали на Вучићев сендвич, ботино.

  2. Oni nastavljaju trend neobaveštenosti, koji im je Koštunica ostavio u nasleđe.Neka pitaju Koštunicu, zašto je u vreme DOSA, sabotirao napore Zorana Đinđića za brži ulazak u EU, pa danas ne bi na ovkav način razgovarali o Kosovu.

    1. Odavno je postala dosadna ta priča o neobaveštenosti Vojislava Koštunice i DSS. Kako se stvari odvijaju, ispadoše mnogo obavešteniji od drugih. Vreme im je dalo za pravo. Pogledajte rukovodstvo DSS na čelu sa Jovanovićem, a pogledajte Vučića i njegove i sve će vam biti jasno. U DSS nema lažnih doktora i komičnih tipova čiji je jedini kvalitet to što znaju da veličaju vođu. I DSS i DS su demokratske partije. SNS nije demokratska ni po čemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.