DSS: Opozvati ambasadora u Parizu i razrešiti direktora Kulturnog centra

Ostavite komentar


  1. DSS kao retko ko drugi istrajno i dosledno reaguje na sve nezakonitosti i pojave protiv interesa drzave. Trebace dosta vremena da povrsni i neupuceni gradjani Srbije (a takvih je na zalost daleko vise nego onih drugih) ponovo shvate prave vrednosti DSS-a i svoj glas daju njima, a ne godinama vec vucicima, dacicima, cankovima, palmama i kojekakvim drugim politickim kalkulantima i poltronima.

    1. Tacno. Meni se narocito dopada onaj sastanak Kostunice sa Ivanovim i Pavkovicem u noci 5-6 oktobar bez icijeg znanja. I ono glasanje za ustav od dva dana. I ona noc kad se predao Legija. I kad se digla „kuka i motika“ na predlog Srdje Popovica da Kostunica dodje u policiju i pomogne, samo izjavom, u rasvetljavanju ubista Djindjica. I ona super-transparentna prodaja NIS-a Rusiji. Zasto je to tako bilo znaju samo oni koji znaju prave vrednosti, ne mi, povrsni i neuki.

      1. Cela Srbija rasprodata u bescenja a neki još trube o NISu. Prodat ya 400 miliona. Neki šize što nije dat za 1 evro kao kumu što su šećerane. šćerane.

      2. Hana, negirajuci povrsnost pokazujes bes, ogorcenje i ostrascenost, sto nije dobro. Zbog povrsnosti ili neupucenosti da je tadasnja Vlada (DSS-ov Premijer) imala jaku opoziciju od DS-a, u Vladi, a ne na ulici. Predsednik drzave bio je Boris Tadic sa svojom ekipom koja je potpuno preuzela vlast u Srbiji, kada je Vojislav Kostunica raspustio Vladu zbog zestoke opstrukcije DS-a. A kakvi su oni tada bili prema DSS-u moglo se videti posle toga kad su sami vladali i kada su mnogi pomislili da je spas ipak u dolazecem SNS-u. Samo retki su tada znali da posle mnogo losih (DS-a) dolaze jos gori (SNS) u sta se tek ovih dana uveravaju mnogi. Slutim da ti to jos ne uvidjas i samim tim svrstavas sebe u ove ili one (bojim se u povrsne i neupucene), ali bez ljutnje molim, birao sam reci.

        1. DS je postao los nakon sanitarnog otklona od nas „djindjicevaca“ koji je uradio Boris Tadic na vasu, DSS inicijativu. Nadam se da vam je sad svima lepo. Pozdrav, Hana.

  2. Šteta je što se ambasadorka i direktor Kulturnog centra nisu potrudili da prijem bude uspešniji. Bilo je potrebno samo malo mašte i dodatnog truda da se na mesta, sa kojih su uklonjeni eksponati Istorijskog muzeja povodom 20-te godišnjice NATO agresije, zalepe parole “Srbija voli NATO”, “NATO je učinio mnogo dobrog za Srbiju”, “Srbija i NATO-prosperitetna atomska budućnost” i slično. Tada bi francuskim zvaničnicima i NATO oficirima ispijanje pića na prijemu bilo još prijatnije i još veselije. I još sprdateljnije.

  3. Dok se ova izlozba ne vrati, ako se vrati, nije lose da se napravi katalog i izlozba o bombardovanju Sarajeva i hladnjacama s Kosova. Nije u redu praviti izlozbe za delove van konteksta.

  4. Ne mogu da verujem da je autor serije „moj rođak sa sela“ NATO vski orijentisan. Znamo da nisu hteli da nastavas snimanje serije upravo zbog toga.što ismejava Hag, NATO itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.