DSS: Podsećanje na Vučićevo obećanje

Ostavite komentar


  1. Podsecamo DSS da oni gradjanima mnogo toga duguju sto su im pokrali za vreme njihove vladavine.

  2. Svi su obećavali i od obećanja se ne živi.Narod egzistira i politički apstinira više od 50% glasača na realnom spisku. Ostatakgkasača i fobto organizovani SNS niko nemože da pobedi.

  3. Da se DSS po neki put javno ne obrate Vucicu, pomislio bi covek da su presli u ilegalu. Do tada „njihov prostor“ preuzima bliski im ljubimac,
    „pametnjakovic“ Obradovic iz Dveri, koji ima recept za sve probleme drustva. Sve rodoljub do rodoljuba.

  4. Podsećam DSS da je dužna da objasni narodu gde je novac koji su pokrali i da su dužni da vrate narodu taj novac.Bogatili su se na leđa ovog naroda.

  5. Ni jedan komenttator da kaze da pokojni Oliver Ivanovic i njegova porodica zasluzuju da se ubice pronadju i kazne. Kakav je ovo narod?

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Biće razočaravajućih vesti 6

Vučić iz Njujorka: Biće razočaravajućih vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je medijima u Njujorka povodom sednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija zakazanoj za četvrtak, na kojoj bi trebala da bude izglasa Rezolucija o Srebrenici da će tokom glasanja biti razočaravajućih vesti po pitanju stava nekih država.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.