DSS: Vučić obelodanio sporazum

Ostavite komentar


  1. DSS je stranka koja od juče faktički i ne postoji i koja se očigledno bori da do sporazuma sa albancima ne dođe zajedno sa Djilasom , Boškom Obradovićem, Milanom Stamatovićem, Natašom Kandić, Sonjom Biserko, mitropolitom Amfilohijem.

    1. Od kada su to radikali za priznanje Kosova? Ovi botovi dobijaju ocigledno sendvice od ludih krava.

      1. Od kada? Pa od kada je izdajnicka koalicija: Vucic, Taci, Haradinaj, Ceda, Canak, Bler, Soros… preuzela vlast u Srbiji. Vucic jasno rekao “ Kosovo nije Srbija“ i botovi sada lupaju svima koji da KIM ostane deo Srbije kao sto je u ustavu. Sada su oni NATO i Soros placenici ali to je sad pozitivna stvar. Botovska logika je dosta cudna ali dobar sendvic je tu najvaznija stavka.

  2. Neznam sta je okolisao.izasao u javnost i rekao iskreno.I sta moze da nas kosta.Da idealno i bezbolno resenje nemoze biti. Avi gospodu iz DSS,ste ans doveli u ovu situaciju.

    1. Gospodjo draga, previše gledate TV. Ostavite mladjima da glasaju na izborima a Vi se držite glasanja u Zadruzi i Parovima.

  3. Čovek priča realno. Tako je kako je. Ne branim ga uopšte, ali šta bi vi na njegovom mestu uradili. Znate da pljujete i redovno kontrirate na svaku njegovu izjavu.

    1. Pa Markoni , ko je žario i palio po Srbiji pre 1999, pa Vučić SPS JUL I srodna bratija isto kao i danas.

  4. Srbiji treba jedan posten policajac, jedan posten javni tuzilac i jedan posten ustavni sudija i jedno suncano posteno srpsko popodne.I preki sud za veleizdaju bi bio jedno fenomenalno resenje.Pohapsiti vinovnike i trajno raspustiti i zabraniti stranke koje jasu srpski narod od devedesetih.

    1. Konacno neko sa autenticnim misljenjem. Nema vise u rukavicama, demokratski, cile-mile…neko preki sud i pod mac, bato. Ipak se debeli vojvoda ispod naprednjacke kosuljice ne da! Autor ovog komentara ce bez sumnje, kada za to dodje cas (koji, cini mi se, nije daleko), sendvic zameniti batinom i najmanje cinom sturmbanfirera.

  5. Dileme nema !Mogu odmah da odgovorim DSS-u,za ciji rad mislim da je besmislen,jesam za Aleksandra Vucica po cenu priznavanja Kosova,jer zelim da vec jednom zivim normalno,ne razmisljajuci svakodnevno o dugogodisnjim problemima koji sve nas opterecuju,a nadam se da nece i nasu decu opterecivati na isti nacin!

    1. Nece decu, zivece oni u Kanadi, a ti u Beogradu sa licnom kartom na Albanskom, …

  6. Ovi iz DSSa nikad pametniji nisu bili! A gde im je ova pamet dok su bili na vladajućoj sceni?! Što tada nisu koristili sva znanja i umenja kao što to rade danas…

  7. Zašto je u startu 2013 god potpisan Briselski sporazum kojim je Kosovo dobilo sve atribute Albanske države, a na kraju tih Briselskih pregovora pred svršen čin se daje mogućnost Unutrašnjem dijalogu o Kosovu? Još ako se raspiše referendum, znači li to da u slučaju izjašnjavanja da se prihvati „zamrzavanje“ Briselskog sporazuma (da se „ne“ preda teritorijalno celo Kosovo Albancima) – da će Briselski sporazum biti prekinut? Zna se kako se rešavaju politička, ekomomska… pitanja u Narodnoj skupštini Srbije: Pitanja se postave na dnevni red, o njima se vodi debata-rasprava-usaglašavanje, prilažu se primedbe-sugestije na amandmane, sprovodi glasanje, i nakon toga daje pravosnažnost akata i potpisivanje, overavanje? Briselski sporazum nikada nije dostavljen Narodnoj skupštini na raspravu – a potpisan je na osnovu unutrašnjeg „tumačenja“ vladajućeg rukovodstva, bez pitanje naroda (referenduma)?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.