Dveri: DJB i mi smo iskrena opozicija

Ostavite komentar


  1. U svojim programskim načelima ste u potpunosti različite stranke. Zar nije bilo moguće da se okupite sa nekim drugim strankama po principu srodnosti programa? Ovako ispada da je jedini zajednički interes vlast, jer program to svakako nije.

  2. DJB taman prihvati eu integracije, kad ono dođu dveraši u koaliciji, jel vi uopste znate šta hoćete !?

  3. Ako vi ovo nazivate iskrenoscu, onda ne znam sta j za vas laz i foliranje? Pa ne postoji izvestacenija grupica na opozicionoj sceni Srbije od ove vase…procete gore od izvesnog Vuka Jeremica, a samo se nadam da ce vam to biti jasan znak koliko ste forsirali i na silu se unutar same opozicije svadjali, ne umeci nijedan zajednicki cilj da definisete. politicki ste ubili jedni druge…

  4. Volim ove iskrene koji nemaju ideju sta bi uradili da imaju vlast, ali veoma dobro znaju da je zeni mesto u kuhinji i da bude majka, jer naravno sovinizam je usao u dnk Balkana. Kako neko moze da bude iskren, a da na drugu stranu prica o kamenu iz kupusa kao heroju sa Kosova, ili da drugi ide po Novom Beogradu i nudi po 1000 dinara za glas?!

  5. Ja njih apsolutno razumem , usle komsije iz sedmog i osmog Danteovog kruga Pakla u koaliciju , pa sta …

  6. Da li bi sve ove vrhunski obrazovane, kulturne i divne zene iz djb usle u koaliciju s Boskom da je on tamo neki ““siledzija koji bije zene““?! Jos jedna u miliJonskom nizu lazi premijersednika i njegovih satrapa!

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.