Dveri: Migranti su zarobljeni u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Vravo Obradovicu ti jedini imas hrabrosti da postavljas prava pitanja u ovom anusu evrope kakvim su ga napravile srpske vlasti u poslednjih 9 godina.

  2. Srpska vlast verovatno pusta migrante u Srbiju da bi ih naselila u Raskoj ili izmedju Nisa i Kosova.

  3. Godisnje ude 12.000 imigranata a zemlju napusti 5.000 Srba pa izracunajte koliko bi se povecalo stanovnistvo da drzava uopste ima bilo kakvu strategiju! Nije stvar u placanju vestacke oplodnje cime se poveca stanovnistvo za 1 promil nego u smelim potezima asimilacije onih koji su vec ionako kod nas i treba ih privuci ponudama ministarko Dukic Dejanovic

  4. Ne brinite, migranti su u Šidu i dobro im je. Sve što im treba oni uzmu, jednostavno ti uđu u kuću i pokupe šta hoće…

  5. Imaju svu slobodu cak i preveliku, Srbija se prema njima ponasa vise nego domacinski a EU ih nece, nego imaju prvu branu odbrane u vidu Madjarske i primaju samo jedan zahtev na dan.

  6. Ljotićevac pali ljude najnižom anti-izbegličkom i desničarskom propagandom i onda sajt danas iz nekog razloga prenosi svaku njegovu izjavu i saopštenje kao da su relevantni za bilo šta osim za raspirivanje verske i rasne mržnje u čemu je ovaj ljotićevac ekspert..

  7. imate li neki plan vi iz Dveri? neki program za migrante? Ništa? Samo da se nešto kritikuje…

  8. Na određeni način ovo je i tačna konstatacija.Morali smo da ih pustimo migrante u zemlju,ponavljam MORALI,a sada sa punim pravom okolne zemlje neće da ih propuste na svoje teritorije i šta sad…pa moramo da ih mi zbrinemo da nas ceo svet ne bi potkačio i to se tako tadi.Onda na sve dođe i jedan kao što je Obradović Boško sa svojim komentarima i pljuvanjem vlasti pa se kompletiramo.Pitam se kako bi ih i kome taj veliki političar prosledio.Lako je kevtati ali treba raditi a on to i ne voli baš nešto posebno.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.