Dveri provele noć u slobodnoj zoni ispred predsedništva

Ostavite komentar


  1. Jedino Dveri mogu da pokrenu gradjane da izlaze na ove proteste jer nisu bili na vlasti pa se tako nisu ni obrukali. Jeremic, Borko Stefanovic i Djilas nemaju sanse jer su se oni pokazali kakvi su kada imaju vlast. Mada moram da priznam da je Djilas dobro vodio Beograd mada za tu njegovu kradju drzavnih para ne znam da li je to i koliko tacno. Tako dokle god su na celu opozicije Jeremic i Borko Stefanovic tu nikakve sanse nema. A moram reci da o Djilasu mnogi beogradjani imaju pozitivno misljenje i zato je dobro da je on osnovao svoju stranku ali treba i postepeno da se odvaja od ove dvojice.

  2. Davnih godina, 52 ili53 kao dečkić sam bio u masi koja je podržavala slobodnu zonu, Ai B oko Trsta i drao iz sveg glasa, Pela džukela! Sada. posle 66 g., posle više od pola veka plaćamo zablude borbe da drugi imaju. Sadašnja vlast je posledica te zablude. Zanima me dali će Slovenci i Hrvati da podrže slobodnu zonu u Bg u i podrže vraćanje demokratije u Drbiju. Ovi, sada na vlasti su direktni potomci onih koji su organizovali mitinge podrške tim zonama u Leskovcu(Tito), Nišu, Beogradu a ne u Zagrebu i Ljubljani! Pa da vidimo!

  3. Joj,muko moja.Pa koje su to slobodne zone,koga ovi mučenici zamlaćuju.Sa kim će taj Boško,valjda, da razgovara,kome će on nešto pametno da kaže,Vučiću,meni,vama…pa to je smešno.Koliko su iskreni vidim po broju patora i narodu koji ih sledi,jad i beda,samo šaka mučenika koji veruju takvima kao,što,je taj Boško Obradović.Dokon je on,pun para i besan a i mora da opravda sve ono što,dobi…

    1. Letargija ili apatija? Sva ta saka mucenika, jad i beda ce vam doci glave, pa cete odgovarati za botovanje sa narodnim parama.Sto se vise bude cekalo i vi kupovali vreme, jaci ce „prasak“ da bude.Tada nece nikakve blokade da sprece kamione, bagere, slepere…Bolje vam je sada da prihvatite dogovor za postene izbore.Ako ste toliko ubedjeni u AV, onda vam ta saka mucenika ne moze nauditi na izborima.Ali dobro.Na vama je da odlucite.Sto se mene tice, mnogo je bolje da se saceka, pa kad krene reka netadovoljstva, lustracija ce biti jaca.

      1. Samo ti čekaj,ali samo to treba i dočekati.Ako čekaš da neko od sadašnje opozicije dođe na vlast,načekaćeš se do mile volje.

      2. Ko o cemu, baba o ustupcima! Čim vam se ne svidja neciji komentar, odmah proglasavate coveka botom.. da, samo ste vi pametni.. ovaj cirkus sa satorima je u stvari vas nivo- CIRKUS! I kako vreme odmiče, koliko vidim, sve je vise“botova“ a sve manje ucesnika protesta!

    2. Nisam siguran da Botina moze ista pametno razumeti? Jedino pametno sto Bota-Botina moze da uradi je da cuti i smrdi u svojoj duhovnoj bedi I nistavilu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.