Dveri usvojile Proglas o nacionalnom jedinstvu, traže srpski mini-šengen

Ostavite komentar


  1. Ali Vucic naprednjaci I zapad nas guraju sa Albancima a dele nas sa Srbima u Srpskoj,Krajini,C. Gori I na Kosovu

  2. Dveri usvojile Proglas o nacionalnom jedinstvu, traže srpski mini-šengen jeste to dobro za medjusobne saradnje i svako ko zeli to nije stetno nikome !!!

  3. Dveri su u proglasu zatražile da proglašenje vojne i političke neutralnosti Srbije postane ustavna kategorija i usprotivile se eventualnom uvođenju sankcija Rusiji, saopšteno je iz tog pokreta tako to treba i da srbija uradi !!!

  4. Ne odstupamo od borbe za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu države Srbije. Zalažemo se za Evropu suverenih država koje poštuju nacionalne identitete, tradicionalne porodične vrednosti i hrišćanstvo kao temelj evropske civilizacije. Insistiramo na očuvanju ljudskih i nacionalnih prava Srba u okruženju kao i imovine i misije SPC“, navele su Dveri jeste tako kosovo jeste srbija i svoja se zemlja nikome ne da i vjere nikuda nisu u nemogu zabranjeni niti se vjere mesaju u bilo kakvoj politici !!!

  5. Dveri su pozvale sve političke stranke, akademsku zajednicu, SPC i sve tradicionalne verske zajednice, privredne subjekte i akademsku zajednicu na debatu o izradi Nacionalne strategije za opstanak srpskog naroda i države, „kao osnove novog srpskog bazičnog konsenzusa i nacionalnog jedinstva i svi zajedno trebate podrzavati vase pravo vase zemlje i vase vjere velike i jesu srbiji i zemlji i narodu veliki zlocin zlo i silu bez razloga i pocinili to pravo nisu imali niti to pravo imaju danas veliko je to zlocin sila zlo i nepravda srbiji pocinjeno bez ikakvog razloga jeste i istina i danas se te zle sile i k azi na gomile i vide srbija treba da brani svoje pravo u svojoj je zemlji kosovo i metohije !!!

  6. Otvoreni balkan jeste dobro i bice i drugima oni koji to zele jer nije stetno nikome i druge zemlje koje to zele iz celog sveta moguse predruziti otvorenom balkanu i da i tim zemljama bude olaksanje one zemlje narocito sto jesu siromasne zemlje to bi i njima nesto pomoglo mislim i za druge zemlje da i oni mogu preziveti zasto to ne bi i drugima bilo dobro? !!

  7. Necu Dodika uSrbiji i nikakvom srpskom svetu.
    Albanci i Srbi ,a ovamo na terenu Velika Albanija.
    Sizofenija ovih na vlasti ,ovde i tamo.

  8. Od osam komentara, pet od @Ja, valjda čovek juri neku funkciju u Dverima, te da ga pomognete?

  9. Jel cemo rusofilijom, i kineskim kreditima i investicijama da zadrzimo mlade u Srbiji.Mozda u to veruju samo glasaci SNS,SPS, Dveri, Zavetnika,DSS,SRS a njihovi glasaci su vec u javnom sektoru ili penzioneri .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.