DW: Građani sve glasniji, Vučić bez sluha

Ostavite komentar


  1. Nisu gradjani i sirotinja sto seta glasni, glasni su oni koji hoce fotelju da bi mogli jos vise da kradu. Na narod neka guli kacamak.

    1. Tako je kacamak i to jos sa sirom, nego sta, prava poslastica a i zdravo je za probavu, kacamak je pravi srbijanski brend, made in Serbia.

    2. Neko mora i kačamak, ne mogu svi kao vi botovi sendvič. Nikolija brzo pojedi sendvič kad si gladna nisi svoja.

    1. Ako je tekst savršen, kako rekoste – s čim se apsolutno slažem – onda je manje bitno ko stoji iza njega ili ko ga potpisuje. U biti je značajnije pogoditi suštinu onoga što se želi reći, a to je u ovom slučaju pun pogodak jer se ne može ničim relevantnim pobiti. Mogu zli jezici vršiti zamene teza, izvgavati reči i poruke, obesmišljavati poentu, umanjivati značaj na ovaj ili onaj način, …………ali je sve to kratkog daha s čime se, upravo, daje dodatni zamah, inspiracija i uverenje u ono šta se želi postići.

    2. Mozda niste primetili Danas kad god preuzima tekstove od DW potpisuje njih. Ako vas bas mnogo interesuje idite na DW pa saznajte, inače u pravu ste odličan tekst

  2. Dok je narod na nogama zmaci
    dosla je kosa do kamena. Ekonomski, politicki nista ne
    funkcionise, a bilo je tolko obecsnja, gosodine Vucicu a
    nisi ispunijo.Bolje danas da
    napustis vladu, moguce je da ce
    sutra biti kasno,

  3. Šetajte zbog zdravlja, pokažite volju da pomognete svom gradu, npr. čisteći ga, podržite silu koja nam dolazi za nekoliko dana kako bi i vama između ostalog pomogli kao građanima ove države!!! Šta više bahoto želite? Nije vam dobro? Sednite na prvi let i letite!

    1. Nece mene oterati iz zemlje neko ko laze i krsi Ustav i zakone Srbije, neho taj mora ili da odgovara ili on da ode.

    2. Da li si razmišljao da malo ti poletiš, put te „velike sile“? Da tamo živiš, radiš, iznosiš svoje stavove, budeš deo te sile, a nas koji se oslanjamo na sebe i svoj rad, um i ideje, poštediš proterivanja koje ste započeli još 91.?

    3. Bez nervoze „Sale“. Polako sa „letovima“, ne budite toliko bezdušni. Bilo bi, valjda, red da vama kojima je „dobro“ još malo pomognemo, i damo doprinos, da vam bude još bolje, najbolje, pa ćemo tek onda da kupimo prnje i rezervišemo „prvi let“. A,……..kada je reč o „sili“, u principu sila se ne podržava. Znate zašto? Pa zato što je sila, kako sama reč kaže – SILA pa je izlišno podržavati je jer je ona već SILA i to bi možda unizilo njenu moć. Usput, sila će doći, ali će i otići, a mi ćemo, sledstveno tome, ostati bez „SILE“! Što bi naš slavni narod rekao: Nema se kud, nego use i u svoje kljuse!! Ja dodajem: i u svoju SILU, ma kolika bila!

  4. Imacete uskoro izbore da prebrojite konacno da li vas je pet miliona ili saka neobrazovanih

    1. Po komentaru zaključujem da ti obrazovanje nije jača strana, ali zato si stručnjak u podmetanju neistina.
      Pa tvoj predsednik je pomenuo pet miliona.

Ostavite komentar


Politika

“Divljaštvom pokušali da predstave naš grad kao leglo primitivaca, to im omogućila drugarica iz Šolakovih televizija i “dopisnik” Danasa: Boško Ničić o dešavanjima u Skupštini Zaječara 10

“Divljaštvom pokušali da predstave naš grad kao leglo primitivaca, to im omogućila drugarica iz Šolakovih televizija i “dopisnik” Danasa: Boško Ničić o dešavanjima u Skupštini Zaječara

“Parapolitička kompanija “Krstić & sinovi”, predvođena uvezenim narodnim poslanicima i svojim mentorima Ćutom (Aleksandar Jovanović) i Srkijem od Kruševca (Srđan Milivojević), kao i “komšikom” iz Bora Irenom Živković, izveli su, ispred i u prostorijama sale Skupštine Zaječara, siledžijski performans primitivizma”, napisao je putem društvene mreže Fejsbuk, gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.